Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis a votat. S-a abtinut: n-a mai facut campanie pentru PNL si in ziua votului

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a votat. S-a abtinut: n-a mai facut campanie pentru PNL si in ziua votului

Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti. Seful statului i-a andmenat pe romani sa mearga la urne pentru a alege un Parlament mai bun. continuă pe Adevărul

Greseala fatala facuta de Klaus Iohannis inainte de alegeri. Ce se intampla acum cu PNL

Klaus Iohannis a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Ce se intampla acum cu PNL, vedeti in articolul de mai jos. Ce a gresit Klaus Iohannis inainte de alegerile Parlamentare. A schimbat soarta PNL in sondaje Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Dupa o .

Klaus Iohannis: Dragi romani, va rog, mergeti la vot!

Klaus Iohannis a facut un apel la romani sa mearga duminica sa voteze pentru alegerea parlamentarilo.

Klaus Iohannis: Va indemn sa veniti in numar cat mai mare la urne. Alegeti cu responsabilitate! Daca vom respecta normele, nu vor fi motive de ingrijorare suplimentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat, vineri, pe romani sa se prezinte cu incredere duminica la urne, in cadrul alegerilor parlamentare. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful.

Klaus Iohannis: Avem sansa istorica de a alege un Parlament mai bun. Dragi romani, va rog, mergeti la vot! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile parlamentare, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la sectia de votare la ora 9. La iesirea de la vot, Klaus Iohannis a.

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de .

VIDEO. Klaus Iohannis, catre romani: Va indemn sa veniti in numar cat mai mare la urne

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, un apel privind prezenta la vot, aratand ca votul este .

Klaus Iohannis: Alegerile nu se castiga in sondaje, alegerile se castiga la urne!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut declaratii de presa la iesirea de la urne, unde si-a exercitat dreptul de vot.

Strategia de vaccinare anti-COVID, aprobata in CSAT. Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor, Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, un numar de aproximativ 1 milion de doze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, ca strategia nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost.

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

KLAUS IOHANNIS: Misiunea justitiei a ramas la fel de actuala si de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la sedinta de bilant a CSM, ca, in ciuda anului dificil pe care-l traversam, justitia trebuie sa asigure in continuare respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor. intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege, a afirmat presedintele, referindu-se la mesajul transmis in acest sens de catre romani, la referendumul din 2019.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )