Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis, dupa ce Ana Birchall a recunoscut ca Justitia a fost sub asediu continuu in mandatul sau: V-ati plasat in contrasens de politrucii din PSD, care au incercat sa subjuge justitia (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa ce Ana Birchall a recunoscut ca Justitia a fost sub asediu continuu in mandatul sau: V-ati plasat in contrasens de politrucii din PSD, care au incercat sa subjuge justitia (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a multumit public Anei Birchall pentru ca in situatii critice din mandatul sau la sefia Ministerului Justitiei s-a plasat in contrasens fata de Viorica. continuă pe B1

Ana Birchall: Ministerul Justitiei a fost sub un asediu continuu, in perioada mandatului meu Fostul ministru sustine ca a adoptat peste 812 de acte normative si ca a asistat inclusiv autoritati din alte state (VIDEO)

Ana Birchall, care pleaca de la Ministerul Justitiei pentru a-i ceda locul liberalului Catalin Predoiu, sustine ca, in perioada mandatului sau, institutia a fost sub un asediu continuu. Cred eu ca.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis fuge de o confruntare directa cu mine. Mai aveti 20 de zile la Cotroceni! (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce guvernul Orban a primit votul de investitura in.

Liviu Dragnea, permisie ilegala? Ana Birchall a cerut verificari, dupa ce fostul sef PSD a iesit pentru 24 de ore din inchisoare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a cerut sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) sa verifice de urgenta modul in care Liviu Dragnea a primit permisiunea de a iesi pentru o zi din inchisoare. in urma solicitarii, seful ANP a declansat verificari la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care exista suspiciuni de incalcare a legii. Ana Birchall .

Klaus Iohannis catre Birchall: Am apreciat postura pe care ati avut-o pentru independenta justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a transmis felicitari Anei Birchall pentru mandatul de la s.

Ana Birchall a cerut verificari dupa ce lui Liviu Dragnea i-a fost acordata permisiunea de a iesi o zi din penitenciar

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a cerut sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor sa verifice modul in care lui Liviu Dragnea i-a fost acordata permisiunea de a iesi o zi din inchisoare,.

Ana Birchall, la final de mandat la Justitie: Ministerul a fost sub asediu

Ana Birchall a declarat, marti, la finalul mandatului de ministru al Justitiei, ca, de multe ori, Ministerul Justitiei a fost sub asediu. in ciuda multor presiuni, diverse interese, cred eu ca am asigurat domnia legii, a spus Birchall.

Ana Birchall, la predarea mandatului: Ministerul Justitiei a fost, de multe ori, sub asediu. Au fost presiuni si diverse interese

Ana Birchall a declarat, marti, la finalul mandatului de ministru al Justitiei, ca, de multe ori, Ministerul Justitiei a fost sub asediu, existand numeroase presiuni si diverse interese.

Ana Birchall, la final de mandat: Am asigurat domnia legii si respectul fata de ea

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall a afirmat, marti, ca, desi MJ a fost de multe ori sub asediu, a incercat sa asigure domnia legii si respectul fata de aceasta, in ciuda multor.

Catalin Predoiu se instaleaza la Ministerul Justitiei. Cel mai longeviv titular al portofoliului preia stafeta de la Ana Birchall (VIDEO)

Catalin Predoiu, cel mai longeviv ministru al Justitiei din Romania postdecembrista, va prelua din nou, marti, stafeta de la Ana Birchall si, odata cu functia, si responsabilitatea pentru solutionarea.

Ana Birchall a ajuns la Ministerul Justitiei, pentru o intalnire cu reprezentantii institutiilor din sector: Va fi stabilit calendarul pentru indreptarea problemelor semnalate in ultimul raport MCV (VIDEO)

Ana Birchall, ministrul Justitiei a ajuns in urma cu cateva momente la minister pentru a se intalni cu reprezentantii institutiilor cu rol in functionarea sistemului judiciar, relateaza B1 TV. Ana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )