Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis catre Birchall: Am apreciat postura pe care ati avut-o pentru independenta justitiei

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis catre Birchall: Am apreciat postura pe care ati avut-o pentru independenta justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a transmis felicitari Anei Birchall pentru mandatul de la s. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, dupa ce Ana Birchall a recunoscut ca Justitia a fost sub asediu continuu in mandatul sau: V-ati plasat in contrasens de politrucii din PSD, care au incercat sa subjuge justitia (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a multumit public Anei Birchall pentru ca in situatii critice din mandatul sau la sefia Ministerului Justitiei s-a plasat in contrasens fata de Viorica.

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din Romania, a scris Tajani pe Facebook. Klaus Iohannis si Antonio Tajani fac parte din aceeasi familie politica europeana: PPE.

Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a exercitat o forma de presiune care-l plaseaza intr-o situatie de.

Ce asteptari are Klaus Iohannis de la Cabinetul Orban: Acest nou Guvern sa rezolve cateva probleme foarte urgente (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis membrilor cabinetului Orban, ce asteptari are de la noul Guvern, care a depus luni seara juramantul de investitura la Palatul Cotroceni. Domnule.

Klaus Iohannis: Ce s-a intamplat azi e un exercitiu autentic democratic. Se termina astfel guvernarea PSD-ista. Ma tem de ce vor gasi noii ministri in ministere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la finalul ceremoniei in care cabinetul Orban a depus juramantul de investitura, ca liberalii au reusit un adevarat exercitiu democratic prin faptul ca au demis gu.

Klaus Iohannis: in ultimii 30 de ani, Romania nu s-a dezvoltat mai mult si mai bine din cauza PSD. O spun direct

Premierul Ludovic Orban si ministrii din Cabinetul sau au depus juramantul, luni seara, in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Cotroceni, ca le.

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Ceremonia a fost precedata de o discutiea sefului statului cu membrii noului Guvern. Cititi si: Klaus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )