Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis, dupa Brexit: Romania continua pe calea europeana, nu sunt motive de ingrijorare economica si financiara (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa Brexit: Romania continua pe calea europeana, nu sunt motive de ingrijorare economica si financiara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire la Cotroceni cu principalii factori de decizie guvernamentala. Presedintele a motivat intalnirea din cauza votului de iesire a Marii Britanii. continuă pe B1

Klaus Iohannis, in chestiunea Brexit: Trebuie sa fim de partea Marii Britanii si de partea Europei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la Sibiu, unde s-a deplasat pentru intalnirea cu omologul german, Joachim Gauck, despre referendumul organizat in Marea Britanie, in cadrul caruia se voteaza ramanerea sau nu in Uniunea Europeana.

Cristian Preda dupa Brexit: Romania trebuie sa se pregateasca pentru a asuma mai devreme decat era prevazut presedintia Consiliului Uniunii Europene

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca in contextul votului de miercuri de parasire a Uniunii Europene de catre Marea Britanie: in aceste conditii, cred ca Romania trebuie sa se pr.

Cristian Preda, dupa Brexit: Romania trebuie sa se pregateasca pentru a asuma mai devreme decat era prevazut presedintia Consiliului Uniunii Europene

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca in contextul votului de miercuri de parasire a Uniunii Europene de catre Marea Britanie: in aceste conditii, cred ca Romania trebuie sa se pr.

Klaus Iohannis, despre impactul BREXIT asupra Romaniei: E nevoie de solidaritate in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa discutiile avute la Palatul Cotroceni pe tema Brexit, ca Romania regreta votul dat de britanici pentru iesirea din Uniunea Europeana, adaugand insa ca tara noastra respecta decizia luata de Marea Britanie.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

Reuniune de urgenta la Cotroceni dupa BREXIT. Klaus Iohannis: E o situatie foarte deosebita!

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a convocat o intalnire de urgenta la Palatul Cotroceni, la care va participa premierul Dacian Ciolos si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in.

Klaus Iohannis, discutie cu ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a avut o intalnire cu ambasadorii statelor membre UE la Bucuresti, discutie in care s-au atins atat subiectul Brexitului, cat si cel al.

Klaus Iohannis: Romania va negocia astfel incat sa avem grija de romanii care traiesc in Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un proces de durata, iar in acest timp vor avea loc negocieri din care Romania va face parte si va negocia astfel incat interesul Romaniei sa fie protejat si sa aiba grija.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Nu exista niciun fel de sincopa sau deficienta in relatia cu presedintele Klaus Iohannis

Serviciul de Informatii Externe a comunicat astazi, ca nu exista niciun fel de sincopa sau deficienta in relatia institutionala dintre SIE si Presedintele Romaniei sau Administratia Prezidentiala, potrivit Hotnews. Reactia SIE vine la scurt timp dupa ce Presedintia a emis, joi dupa-amiaza, un comunicat in care a respins informatiile publicate joi de Evenimentul Zilei, potrivit carora Klaus Iohannis ar fi refuzat sa semneze un ordin executiv al SIE prin care romanul rapit in Burkina Fasso ar fi putut fi eliberat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )