Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, despre impactul BREXIT asupra Romaniei: E nevoie de solidaritate in UE

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre impactul BREXIT asupra Romaniei: E nevoie de solidaritate in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa discutiile avute la Palatul Cotroceni pe tema Brexit, ca Romania regreta votul dat de britanici pentru iesirea din Uniunea Europeana, adaugand insa ca tara noastra respecta decizia luata de Marea Britanie. continuă pe Antena3

ING: Impactul Brexit asupra macroeconomiei Romanesti ar trebui sa fie relativ redus pe termen scurt, dar se va amplifica

Brexit-ul Marii Britanii ar trebui sa aiba un impact relativ redus asupra situatiei macroeconomice a Romaniei, intrucat cresterea economica este legata mai mult de consumul privt, iar legaturile directe cu ecnomia britanica sunt reduse, insa pe termen.

Efectele Brexit asupra Romaniei. Cati bani putem pierde

Specialistii Bancii Nationale cred ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana poate afecta dezvoltarea Romaniei. Totusi, fata de alte state, din aceasta parte a Europei, noi suntem mai bine pusi la.

Efectele Brexit asupra Romaniei: incetineste cresterea economica si se depreciaza leul, dar stam mai bine decat vecinii - UniCredit

Romania se numara printre tarile din Europa Centrala si de Est care ar rezista cel mai bine la o eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE), insa chiar si asa cresterea economiei ar incetini, urmand sa fie in urmatorii ani cu.

Klaus Iohannis, in chestiunea Brexit: Trebuie sa fim de partea Marii Britanii si de partea Europei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la Sibiu, unde s-a deplasat pentru intalnirea cu omologul german, Joachim Gauck, despre referendumul organizat in Marea Britanie, in cadrul caruia se voteaza ramanerea sau nu in Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

Klaus Iohannis, discutie cu ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a avut o intalnire cu ambasadorii statelor membre UE la Bucuresti, discutie in care s-au atins atat subiectul Brexitului, cat si cel al.

Klaus Iohannis, dupa Brexit: Romania continua pe calea europeana, nu sunt motive de ingrijorare economica si financiara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire la Cotroceni cu principalii factori de decizie guvernamentala. Presedintele a motivat intalnirea din cauza votului de iesire a Marii Britanii.

Reuniune de urgenta la Cotroceni dupa BREXIT. Klaus Iohannis: E o situatie foarte deosebita!

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a convocat o intalnire de urgenta la Palatul Cotroceni, la care va participa premierul Dacian Ciolos si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in.

Ludwik Sobolewski (BVB): Impactul Brexit este foarte divers si nu intotdeauna negativ

Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti, Ludwik Sobolewski, declara cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ca impactul Brexit este foarte divers si nu intotdeauna.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR in legatura cu legea care le permite alesilor penali sa isi pastreze mandatele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, Curtii Constitutionale, o sesizare de neconstitutionalitate asupra modificarilor aduse Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )