Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR privind revizuirea Constitutiei: Partidele sa gaseasca forma cea mai potrivita prin care sa transpuna in legislatie optiunea cetatenilor (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa decizia CCR privind revizuirea Constitutiei: Partidele sa gaseasca forma cea mai potrivita prin care sa transpuna in legislatie optiunea cetatenilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la ceremonia de semnare de catre UDMR a Acordului politic national, ca vointa cetatenilor exprimata la referendumului pe justitie din 26 mai, trebuie respectata i. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR privind referendumul: Nu schimba cu nimic realitatea. Parlamentul nu va mai putea niciodata sa legifereze amnistia si gratierea coruptilor

Decizia Curtii Constitutionale nu schimba cu nimic realitatea: Parlamentul nu va mai putea niciodata sa legifereze amnistia si gratierea coruptilor deoarece ar incalca vointa cetatenilor exprimata la referendumul din 26 mai, un principiu stabilit tot de CCR, a afirmat marti presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis anunta promulgarea legii privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti promulgarea legii privind votul in diaspora si a cerut Guvernului, MAI, MAE si AEP sa aplice si sa urmareasca organizarea in bune conditii a votului.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate. Promulg astazi, aici, acum legea care ar trebui sa le asigure.

Klaus Iohannis: Nu e nicio tragedie ca CCR a invalidat unele solutii de modificare a Constitutiei. Sa vina partidele cu alte variante

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca nu este nicio tragedie ca CCR a invalidat unele solutii de modificare a Legii fundamentale propuse de partide dupa referendumul din 26 mai, aratand ca.

Tariceanu cere demisia imediata a lui Klaus Iohannis: Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis loveste la temelia democratiei moderne cand cere partidelor sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a transpune in legislatie rezultatul referendumului. Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi, spune Tariceanu, cerand din nou demisia presedintelui Iohannis.

Calin Popescu Tariceanu cere demisia imediata a lui Klaus Iohannis: Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca intentioneaza sa transforme referendumul consultativ in cea mai teribila arma.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni dupa-amiaza, 22 iulie, urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare PL-x 72328. 2018); Decret pentru.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Sper ca luni sa am un raspuns de la Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca spera sa aiba luni un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi ministri la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pe.

Iohannis anunta promulgarea legii privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti promulgarea legii privind votul in diaspora.

Surse: Cum a ajuns Bulgaria sa treaca de partea lui Kovesi in cursa pentru sefia Parchetului European. Rolul jucat de Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Bulgaria a ajuns sa-si schimbe pozitia in privinta Laurei Codruta Kovesi si sa sustina candidatura acesteia la sefia Parchetului European, dupa negocierile purtate de presedintele Klaus Iohannis si de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )