Libnet.ro
UNICEF

05:30

KLAUS IOHANNIS, DUPA DECIZIILE CCR: PSD a infestat cu persoane obediente cele mai importante institutii ale statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, DUPA DECIZIILE CCR: PSD a infestat cu persoane obediente cele mai importante institutii ale statului

Curtea Constitutionala a fost acuzata, indirect, ieri, de presedintele Klaus Iohannis ca ar face jocurile social-democratilor, dupa ce institutia condusa de Valer Dorneanu a stabilit ca amenzile aplicate in timpul starii de urgenta pentru contraventiile prevazute in ordonantele militare sunt neconstitutionale. continuă pe Ziarul Bursa

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa cel mai nou atac al sefului statului

Serban Nicolae a afirmat, joi, la Antena 3, dupa declaratia de presa a lui Klaus Iohannis, ca discursurile sefului statului sunt din ce in ce mai absurde, mai incoerente si mai irationale.

PSD, clip ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Stim deja ce va spune presedintele la ora 18.00

PSD a postat, joi, pe pagina de Facebook un clip ironic la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce Administratia Prezidentiala a anuntat ca seful statului va sustine o declaratie de presa la ora 18.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE RELANSAREA ECONOMICA: Vorbim de un proiect de reconstructie a Romaniei

Redeschiderea activitatii in domeniul HORECA se va realiza gradual, dupa 14 mai, cu respectarea masurilor de protectie sanitara, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu reprezentantii mediului de afaceri din tara noastra.

VIDEO Klaus Iohannis: Decizia CEDO in cazul Kovesi, fara precedent, nu poate ramane fara consecinte CCR are obligatia de a revizui de indata hotararea legata de revocarea acesteia, dar si alte decizii

Decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este fara precedent si nu poate ramane fara consecinte, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. El spune ca CCR, a carei credibilitate este si mai puternic zdruncinata, are obligatia de a revizui de indata nu numai hotararea legata de revocarea fostei sefe a DNA, dar si deciziile luate in considerarea unor simple declaratii, fie ele si politice.

VIDEO Iohannis, dupa decizia CEDO: Credibilitatea CCR e acum si mai puternic zdruncinata. E necesara o reforma a CCR. Romanii vor sanctiona PSD la vot

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca CCR are obligatia de a revizui de indata decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO. Seful statului a pledat pentru o reforma a CCR, a criticat din nou PSD si l-a numit pe Tudorel Toader, cel care a propus revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, ministru de trista amintire.

Klaus Iohannis continua atacurile: PSD a construit o legislatie care sa-i protejeze pe infractori

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, dupa decizia CEDO referitoare la demiterea Laurei Codruta Kovesi, prin obligarea sefului statului de catre CCR sa o revoce pe fosta sefa a DNA.

KLAUS IOHANNIS: CCR are obligatia de a revizui nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca CCR are obligatia de a revizui de indata nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO, afirmand ca CCR a decis revocarea din functie a lui Kovesi la propunerea unui ministru al Justitiei de trista amintire. Presedintele a apreciat ca este necesara o reforma la nivelul CCR si a lansat un nou atac la adresa PSD.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Ataca institutii fundemantale ale statului, precum Parlamentul si CCR. Slabeste democratia si netezeste drumul catre un trecut pe care ni-l doream uitat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit joi seara cu o replica pentruu presedintele Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrati ca fac tot posibilul ca efortul de reconstructie a.

Klaus Iohannis: Am vazut cu cata satisfactie au primit unii politicieni decizia CCR. Fara aceste amenzi, mortii pe care ii plangem ar fi fost mult mai multi. PSD si acolitii sai fac tot posibilul ca efortul de reconstructie al natiunii sa esueze (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o prima reactia in urma decizie Curtii Constitutionale care a declarat ca fiind neconstitutionala majorarea amenzilor pentru cei care nu respecta masurile de.

Iohannis, atac fara precedent la adresa PSD: Vor sa se intoarca la coruptie. Dau legi cu dedicatie pentru a-si salva baronii

Presedintele Klaus Iohannis a atacat foarte dur PSD pentru legile din Parlament si pentru faptul ca au salutat decizia CCR privind anularea unei parti din amenzile date in perioada starii d eurgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2653 seconds )