Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Am vazut cu cata satisfactie au primit unii politicieni decizia CCR. Fara aceste amenzi, mortii pe care ii plangem ar fi fost mult mai multi. PSD si acolitii sai fac tot posibilul ca efortul de reconstructie al natiunii sa esueze (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Am vazut cu cata satisfactie au primit unii politicieni decizia CCR. Fara aceste amenzi, mortii pe care ii plangem ar fi fost mult mai multi. PSD si acolitii sai fac tot posibilul ca efortul de reconstructie al natiunii sa esueze (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o prima reactia in urma decizie Curtii Constitutionale care a declarat ca fiind neconstitutionala majorarea amenzilor pentru cei care nu respecta masurile de. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

Klaus Iohannis, aspru criticat de nemti: Iesirea lui Iohannis este fara precedent in Romania postcomunista

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este aspru criticat de nemti pentru comportamentul din ultima perioada prin care incita comunitatea maghiara din Romania.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE RELANSAREA ECONOMICA: Vorbim de un proiect de reconstructie a Romaniei

Redeschiderea activitatii in domeniul HORECA se va realiza gradual, dupa 14 mai, cu respectarea masurilor de protectie sanitara, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu reprezentantii mediului de afaceri din tara noastra.

KLAUS IOHANNIS: CCR are obligatia de a revizui nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca CCR are obligatia de a revizui de indata nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO, afirmand ca CCR a decis revocarea din functie a lui Kovesi la propunerea unui ministru al Justitiei de trista amintire. Presedintele a apreciat ca este necesara o reforma la nivelul CCR si a lansat un nou atac la adresa PSD.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Ataca institutii fundemantale ale statului, precum Parlamentul si CCR. Slabeste democratia si netezeste drumul catre un trecut pe care ni-l doream uitat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit joi seara cu o replica pentruu presedintele Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrati ca fac tot posibilul ca efortul de reconstructie a.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa cel mai nou atac al sefului statului

Serban Nicolae a afirmat, joi, la Antena 3, dupa declaratia de presa a lui Klaus Iohannis, ca discursurile sefului statului sunt din ce in ce mai absurde, mai incoerente si mai irationale.

Klaus Iohannis: Le cer politicienilor care s-au bucurat de decizia CCR privind amenzile sa fie responsabili!

Klaus Iohannis a facut, joi, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. in discursul sau presedintele a atacat din nou PSD.

VIDEO Klaus Iohannis, despre amenzile declarate neconstitutionale: Fara aceste sanctiuni, mortii pe care astazi ii plangem ar fi fost mult mai multi!

Presedintele Klaus Iohannis a aparat joi amenzile impuse de autoritati in perioada starii de urgenta si a afirmat cu toata responsabilitatea ca fara aceste sanctiuni, mortii pe care astazi ii plangem ar fi fost mult mai multi.

PSD, clip ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Stim deja ce va spune presedintele la ora 18.00

PSD a postat, joi, pe pagina de Facebook un clip ironic la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce Administratia Prezidentiala a anuntat ca seful statului va sustine o declaratie de presa la ora 18.

Klaus Iohannis, la aniversarea a 30 de ani de SPP: V-ati evidentiat prin profesionalism si competenta in indeplinirea tuturor misiunilor

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj de apreciere la aniversarea a 30 de ani d ela infiintarea Serviciului de Paza si Protectie, institutie recunoscuta pentru modul profesionist in care si-a facut treaba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )