Libnet.ro
UNICEF

17:45

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa cel mai nou atac al sefului statului

Antena3 Antena3,
PSD ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa cel mai nou atac al sefului statului

Serban Nicolae a afirmat, joi, la Antena 3, dupa declaratia de presa a lui Klaus Iohannis, ca discursurile sefului statului sunt din ce in ce mai absurde, mai incoerente si mai irationale. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Ataca institutii fundemantale ale statului, precum Parlamentul si CCR. Slabeste democratia si netezeste drumul catre un trecut pe care ni-l doream uitat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit joi seara cu o replica pentruu presedintele Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrati ca fac tot posibilul ca efortul de reconstructie a.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

PSD, clip ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Stim deja ce va spune presedintele la ora 18.00

PSD a postat, joi, pe pagina de Facebook un clip ironic la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce Administratia Prezidentiala a anuntat ca seful statului va sustine o declaratie de presa la ora 18.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE RELANSAREA ECONOMICA: Vorbim de un proiect de reconstructie a Romaniei

Redeschiderea activitatii in domeniul HORECA se va realiza gradual, dupa 14 mai, cu respectarea masurilor de protectie sanitara, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu reprezentantii mediului de afaceri din tara noastra.

Iohannis: Activitatea restaurantelor, hotelurilor si a serviciilor se va relua gradual Sprijinul pentru somajul tehnic, mentinut dupa 14 mai Alte masuri anuntate pentru economie

Pericolul COVID nu a trecut si nu exista elemente care sa ne arate ca virusul va disparea de la sine intr-un orizont de timp apropiat, motiv pentru care redeschiderea activitatii in sectorul restaurantelor, hotelurilor, turismului si a serviciilor se va face gradual, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. El a mai spus ca somajul tehnic si schemele de ajutor de stat vor fi mentinute si dupa 14mai, cand inceteaza starea de urgenta.

Replica acida a CCR pentru Iohannis:O atingere extrem de grava adusa independentei Curtii si a judecatorilor

Curtea Constitutionala a venit cu o replica pentru presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta din urma a cerut revizuirea deciziei CCR care l-a obligat sa o revoce de la sefia DNA pe Laura Codruta Kovesi. Curtea il acuza pe seful Statului ca a adus o atingere extrem de grava asupra independentei Curtii si motiveaza ca decizia CEDO in ce o priveste pe Kovesi nu are legatura cu decizia CCR.

VIDEO Iohannis, dupa decizia CEDO: Credibilitatea CCR e acum si mai puternic zdruncinata. E necesara o reforma a CCR. Romanii vor sanctiona PSD la vot

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca CCR are obligatia de a revizui de indata decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO. Seful statului a pledat pentru o reforma a CCR, a criticat din nou PSD si l-a numit pe Tudorel Toader, cel care a propus revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, ministru de trista amintire.

Klaus Iohannis continua atacurile: PSD a construit o legislatie care sa-i protejeze pe infractori

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, dupa decizia CEDO referitoare la demiterea Laurei Codruta Kovesi, prin obligarea sefului statului de catre CCR sa o revoce pe fosta sefa a DNA.

Klaus Iohannis: Am vazut cu cata satisfactie au primit unii politicieni decizia CCR. Fara aceste amenzi, mortii pe care ii plangem ar fi fost mult mai multi. PSD si acolitii sai fac tot posibilul ca efortul de reconstructie al natiunii sa esueze (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o prima reactia in urma decizie Curtii Constitutionale care a declarat ca fiind neconstitutionala majorarea amenzilor pentru cei care nu respecta masurile de.

PSD a depus plangere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis

PSD a depus plangere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis, in urma afirmatiilor referitoare la complicitatea PSD in proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )