Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis: Dupa guvernarea PSD, Romania risca sa ramana singura tara din UE cu MCV. PSD a fost o piedica in calea dezvoltarii Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Dupa guvernarea PSD, Romania risca sa ramana singura tara din UE cu MCV. PSD a fost o piedica in calea dezvoltarii Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat noi critici la adresa PSD in discursul pe care l-a sustinut, duminica, in fata liberalilor, la evenimentul de lansare a programului sau. Seful statului a declarat ca socia. continuă pe B1

VIDEO Iohannis si-a lansat programul electoral: Dupa guvernarea PSD, Romania risca sa ramana singura tara din Uniunea Europeana cu MCV. A vrut sa faca drepturi speciale pentru politicienii penali

Dupa guvernarea PSD, Romania risca sa ramana singura tara din Uniunea Europeana cu MCV, a declarat presedintele Klaus Iohannis, duminica seara, la lansarea programului sau electoral intitulat impreuna pentru o Romanie normala. El a atacat din nou PSD, spunand ca acest partid a impiedicat dezvoltarea Romaniei in ultimii 30 de ani, a perpetuat incompetenta si coruptie, a inhibat functionarea normala a institutiilor, a blocat investitiile, a incercat politizarea justitiei si a vrut sa faca drepturi speciale pentru politicienii penali.

Presedintele Iohannis, nou val de insulte la adresa PSD: Romania risca sa ramana singura tara din UE cu MCV, din cauza guvernului social-democrat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Romania risca sa ramana singura tara din Uniunea Europeana cu MCV, criticand guvernarea PSD pentru acest fapt. Au trecut 30 de ani de la Revolutie, insa.

News alert! Klaus Iohannis, dezlantuit asupra PSD. Acuzatiile presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential pentru un nou mandat, c.

Ludovic Orban lauda programul lui Klaus Iohannis. Sageti catre PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca programul impreuna pentru Romania normala, prezenta.

Klaus Iohannis: Cand vorbim de PSD tot mai simtim un iz de comunism. PSD a incercat sa acapareze intregul stat si a inhibat dezvoltarea Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Gala Ligii Alesilor Locali ai PNL, ca PSD a incercat sa acapareze intregul stat, a atacat democratia romaneasca s.

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

Olguta Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: A vrut neaparat sa arate cine-i seful bivolilor. Nu serveste interesele Romaniei

Lia Olguta Vasilescu a venit cu un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, dupa o noua masura luata de Presedinte. Iohannis a ajuns sa se razboiasca si cu bubalinele! Dupa tomate si porci, a venit randul.

VIDEO Klaus Iohannis, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL: Am instaurat democratia in Romania in ultimii 30 de ani, dar un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD

PSD nu a fost invins dupa europarlamentare, pentru ca este un partid imens si adanc insurubat in structurilor statului si poate fi invins doar prin vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL. Am instaurat democratia in ultimii 30 de ani, dar parca asa un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD. Pesedistii sunt o forta politica care din pacate a inhibat in perioade importante dezvoltarea Romaniei, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani. Lovitura mare pentru Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va castiga alegerile in urmatorii ani, desi, in pofida tuturor, au destui simpatizanti pentru a-i aduce sus din nou. Klaus Iohannis, motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential impreuna pentru Romania normala, in .

Klaus Iohannis: Romania sta foarte prost la infrastructura de transport. PSD stie bine de ce - pentru ca a dorit sa tina avioanele la sol si promisiunile in aer (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut referire la scadalul mentinerii avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura, in discursul pe care l-a sustinut duminica, in fata alesilor liberali, la evenimentul de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )