Libnet.ro
UNICEF

21:15

Olguta Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: A vrut neaparat sa arate cine-i seful bivolilor. Nu serveste interesele Romaniei

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: A vrut neaparat sa arate cine-i seful bivolilor. Nu serveste interesele Romaniei

Lia Olguta Vasilescu a venit cu un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, dupa o noua masura luata de Presedinte. Iohannis a ajuns sa se razboiasca si cu bubalinele! Dupa tomate si porci, a venit randul. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a primit ce-si doreste. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Klaus Iohannis a primit ce isi doreste de patru ani: propriul Guvern. Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe si Nicolae Ciuca, propus la Aparare sunt numele pe care presedintele le-a impus in viitorul.

Lia Olguta Vasilescu, dupa ce a citit programul de guvernare al PNL: Vine prapadul!

Fostul ministru al MunciiLia Olguta Vasilescu sustine ca programul PNL pe munca e ingrozitor. Am citit programul de guvernare al PNL pe munca! E ingrozitor! Vor anula si legea pensiilor si legea.

Lia Olguta Vasilescu, dupa ce a citit programul de guvernare al PNL: Vine prapadul! - Ludovic Orban a anuntat reducerea numarului de ministere de la 24 la 16

Lia Olguta Vasilescu anunta prapadul dupa instalarea guvernului Orban. Fostul ministru PSD spune ca a citit programul de guvernare al PNL, care prevede restructurarea aparatului administrativ, inclusiv.

Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale: Razboi cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de forta in plina campanie electorala. La adunarea Ligii alesilor locali din PNL, seful statului a avut un alt atac la adresa PSD. Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la adunarea Ligii alesilor .

Numele pe care Klaus Iohannis le-a impus in viitorul Guvern. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Klaus Iohannis a primit ce isi doreste de patru ani: propriul Guvern. Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe si Nicolae Ciuca, propus la Aparare sunt numele pe care presedintele le-a impus in viitorul.

KLAUS IOHANNIS: Declara razboi impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat astazi, la Liga Alesilor Locali ai PNL, un atac dur la adresa PSD despre care sustine ca a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. Presedintele spune ca PSD , dinspre care vine un iz de comunism este insurubat in toate structurile statului si ca numai prin vot Romania se poate elibera ramasitele comunismului.

Klaus Iohannis: Suntem in razboi impotriva PSD-ului care a incercat sa acapareze intregul stat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac asupra PSD, despre care spune ca simte un iz de comunism. Aflat la reuniunea Ligii Alesilor Locali, organiata de PNL in Bucuresti, liderul de la Cotroceni a mai subliniat ca PSD e adanc injurubat in toate structurile statului si ca doar prin vot se poate poate ajunge la resetarea statului.

Klaus Iohannis a purtat la Tokyo un frac realizat de designerul Alexandru Ciucu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, derulata in Palatul Imperial din Tokyo. Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a ales sa poarte un frac realizat de designerul roman Alexandru Ciucu, cel la care apeleaza, de altfel, de cele mai multe ori, pentru tinutele vestimentare in regim Bespoke.

VIDEO Klaus Iohannis, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL: Am instaurat democratia in Romania in ultimii 30 de ani, dar un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD

PSD nu a fost invins dupa europarlamentare, pentru ca este un partid imens si adanc insurubat in structurilor statului si poate fi invins doar prin vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL. Am instaurat democratia in ultimii 30 de ani, dar parca asa un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD. Pesedistii sunt o forta politica care din pacate a inhibat in perioade importante dezvoltarea Romaniei, a afirmat Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Avem nevoie de o Armata puternica, bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca mediul de securitate regional si global este intr-o continua schimbare, iar tara noastra are nevoie de o Armata puternica si bine pregatita, care sa continue sa contribuie la promovarea securitatii si stabilitatii in zona si la indeplinirea angajamentelor in cadrul NATO si la implementarea Politicii de Aparare si Securitate Comuna in Europa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )