Libnet.ro
UNICEF

13:00

News alert! Klaus Iohannis, dezlantuit asupra PSD. Acuzatiile presedintelui

România Liberă România Liberă,
News alert! Klaus Iohannis, dezlantuit asupra PSD. Acuzatiile presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential pentru un nou mandat, c. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Suntem in razboi impotriva PSD-ului care a incercat sa acapareze intregul stat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac asupra PSD, despre care spune ca simte un iz de comunism. Aflat la reuniunea Ligii Alesilor Locali, organiata de PNL in Bucuresti, liderul de la Cotroceni a mai subliniat ca PSD e adanc injurubat in toate structurile statului si ca doar prin vot se poate poate ajunge la resetarea statului.

Klaus Iohannis: Dupa guvernarea PSD, Romania risca sa ramana singura tara din UE cu MCV. PSD a fost o piedica in calea dezvoltarii Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat noi critici la adresa PSD in discursul pe care l-a sustinut, duminica, in fata liberalilor, la evenimentul de lansare a programului sau. Seful statului a declarat ca socia.

Klaus Iohannis: Romania sta foarte prost la infrastructura de transport. PSD stie bine de ce - pentru ca a dorit sa tina avioanele la sol si promisiunile in aer (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut referire la scadalul mentinerii avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura, in discursul pe care l-a sustinut duminica, in fata alesilor liberali, la evenimentul de.

Ludovic Orban lauda programul lui Klaus Iohannis. Sageti catre PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca programul impreuna pentru Romania normala, prezenta.

Klaus Iohannis: Cand vorbim de PSD tot mai simtim un iz de comunism. PSD a incercat sa acapareze intregul stat si a inhibat dezvoltarea Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Gala Ligii Alesilor Locali ai PNL, ca PSD a incercat sa acapareze intregul stat, a atacat democratia romaneasca s.

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani. Lovitura mare pentru Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va castiga alegerile in urmatorii ani, desi, in pofida tuturor, au destui simpatizanti pentru a-i aduce sus din nou. Klaus Iohannis, motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential impreuna pentru Romania normala, in .

Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale: Razboi cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de forta in plina campanie electorala. La adunarea Ligii alesilor locali din PNL, seful statului a avut un alt atac la adresa PSD. Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la adunarea Ligii alesilor .

KLAUS IOHANNIS: Declara razboi impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat astazi, la Liga Alesilor Locali ai PNL, un atac dur la adresa PSD despre care sustine ca a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. Presedintele spune ca PSD , dinspre care vine un iz de comunism este insurubat in toate structurile statului si ca numai prin vot Romania se poate elibera ramasitele comunismului.

Klaus Iohannis, despre evenimentele de la Carei, de Ziua Armatei: Am fost asteptat de un careu de oficialitati care, in mare parte, nu s-au bucurat(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali, organizata de PNL in Bucuresti, ca la ceremoniile organizate, vineri, la Carei, de Ziua Armatei, oficialii PSD si membrii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )