Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis, dupa promulgarea Legii pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impune o astfel de lege

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dupa promulgarea Legii pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impune o astfel de lege

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici. Pot sa va spun doua lucruri certe. Primul,. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, dupa promulgarea Legii pensiilor: Vom face pregatirile necesare pentru marea recalculare

Ministru Muncii, Marius Budai, a declarat, luni, dupa ce Legea pensiilor a fost promulgatad e Klaus Iohannis, ca vor fi incepute procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii.

OLGUTA VASILESCU DESPRE PROMULGAREA LEGII PENSIILOR: O veste foarte buna pentru pensionarii din tara noastra

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat astazi ca promulgarea Legii pensiilor reprezinta o veste foarte buna pentru pensionari, dar a criticat faptul ca noul act normativ a fost blocat timp de sase luni de zile prin demersurile de contestare initiate de Opozitie si de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii pensiilor. De la 1 septembrie, punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. De cand creste punctul de pensie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, a transmis Administratia Prezidentiala. Punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei, de la 1 septembrie 2019.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor. Ce trebuie sa stie pensionarii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni noua lege a pensiilor, care prevede ca punctul de pensie va creste etapizat pana in 2021, urmand ca in 2022 toate pensiile sa fie calculate in functie de un nou indice.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pensiilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 iulie a. c.

Iohannis, despre legea pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impunea o astfel de lege. Premierul m-a asigurat ca sunt bani

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, ca a promulgat legea pensiilor dupa ce a vorbit cu premierul Viorica Dancila care l-a asigurat ca exista bani de pensii. Seful statului a mai spus ca era necesara o astfel de lege pentru ca existau inechitati in sistem, iar pensiile sunt prea mici.

Iohannis, despre legea pensiilor: Pensiile sunt mici si se impune o astfel de lege. Premierul m-a asigurat ca sunt bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a promulgat noua lege a pensiilor deoarece o astfel de lege se impune, in contextul in care pensiile sunt mici si exista inechitati, iar premierul Viorica Dancila i-a dat asigurari ca sunt bani pentru pensii.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul publi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )