Libnet.ro
UNICEF

23:01

Klaus Iohannis, dupa Summitul NATO: Siguranta nu are pret, dar securitatea costa

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dupa Summitul NATO: Siguranta nu are pret, dar securitatea costa

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, dupa participarea la summit-ul NATO de la Bruxelles. Ne ingrijoreaza hipermilitarizarea Crimeei. Tocmai de aceea pot spune un lucru pe care il spunem des. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, la Summitul NATO: Credem ca vom obtine o prezenta sporita a NATO la Marea Neagra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, unde participa la Summitul Aliantei Nord-Atlantice. Seful statului a declarat ca pentru Romania este foarte importanta atentia care va fi acordata.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul NATO

In timpul reuniunii NATO de la Bruxelles presedintele Klaus Iohannis a decis sa poarte ochelari de soare. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor aliati, precum si o reuniune in formatul Misiunii Resolute Support din Afganistan. De asemenea, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta, dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Cand va numi un nou sef la DIICOT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, dupa summitul NATO de la Bruxelles, ca saptamana viitoare va lua o decizie cu privire la numirea noului sef al DIICOT. in ceea ce priveste DIICOT, voi lua o.

Imagine virala cu presedintele Klaus Iohannis la Bruxelles. Radu Tudor: Asa este civilizat

Aparitia presedintelui Klaus Iohannis la Summitul NATO, cu ochelari de soare in timpul unei demonstratii aeriene, a polarizat din nou societatea. Criticat de unii, aparat de altii, cert este ca.

Presedintele Iohannis participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor al.

USR se dezice de Iohannis dupa revocare. Partidul va avea candidat propriu la presedintie

USR isi ia mana de pe Klaus Iohannis, dupa decizia acestuia de revocare a lui Kovesi. Deputatul Stelian Ion a anuntat ca USR va avea candidat propriu la presedintie si ii reproseaza lui Iohannis ca putea.

Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul include o.

intalnire bilaterala Iohannis-Trump. Discutiile au loc la summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, la Bruxelles, o intalnire bilaterala cu omologul sau american, Donald Trump, potrivit Administratiei Prezidentiale. intrevederea, care are loc in marja Summitului NAT.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )