Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Este esential ca toate fortele politice responsabile sa inteleaga necesitatea eliminarii discursului urii, a agendei sovine si a extremismului

B1 B1,
Klaus Iohannis: Este esential ca toate fortele politice responsabile sa inteleaga necesitatea eliminarii discursului urii, a agendei sovine si a extremismului

Ne vom putea bucura de prosperitatea si armonia sociala pe care cu totii ni le dorim doar prin contributia valoroasa a fiecareia dintre minoritatile nationale, a transmis presedintele Klaus Iohannis, vineri, cu. continuă pe B1

IOHANNIS: Este esential ca toate fortele politice sa inteleaga necesitatea eliminarii discursului urii, a agendei sovine si extremiste

Presedintele Klaus Iohannis afirma, in mesajul transmis cu ocazia Zilei Minoritatilor Nationale, ca este esential ca toate fortele politice responsabile sa inteleaga necesitatea eliminarii discursului urii, a agendei sovine si extremiste, iar eforturile tuturor sa se concentreze pe obtinerea cat mai multor beneficii pentru romani. Presedintele a subliniat ca Romania recunoaste importanta unitatii in diversitate, a bogatiei spirituale rezultate deopotriva din coexistenta istorica, din respectul reciproc, cat si din angajamentul actual pentru protejarea drepturilor persoanelor apartinand minoritatilor nationale, etnice, religioase si lingvistice, potrivit News.

Iohannis, de Ziua Minoritatilor Nationale: Este esential ca toate fortele politice sa inteleaga necesitatea eliminarii discursului urii

Presedintele Klaus Iohannis afirma, in mesajul transmis cu ocazia Zilei Minoritatilor Nationale, ca este esential ca toate fortele politice responsabile sa inteleaga necesitatea eliminarii discursului urii, a agendei sovine si extremiste, iar eforturile tuturor sa se concentreze pe obtinerea cat mai multor beneficii pentru romani.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce romani ies la pensie chiar de azi

Incepand de astazi o serie de procurori au iesit la pensie, bineanteles, beneficiind de pensiile speciale. Decretele de iesire la pensie au fost semnate ieri de Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirile de Cotroceni cu partidele politice. Cinci procurori ies la pensie, incepand de astazi Ieri, 14 decembrie, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretele .

Klaus Iohannis: Imediat dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare Din ianuarie ar putea veni minim 100.000 de doze saptamanal Vaccinarea populatiei generale, in primavara Restrictiile, in vigoare de sarbatori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a efectuat vinerio vizita laCentrul national de stocare a vaccinurilor COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara.

Ce cadou i-a facut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui ii va aduce lauda romanilor

Ieri au avut loc intalnirile Presedintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au esuat. Fiecare dintre partidele participante la intalniri au venit cu proprii candidati pentru functia de Prim-Ministru. Liderul aliantei AUR, George Simion a fost si el prezent la Palatul Cotroceni, dar si in acest caz negocierea a fost .

Dosarul caselor din Sibiu ale lui Klaus Iohannis, clasat definitiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri o plangere impotriva deciziei Parchetului de a clasa dosarul deschis ca urmare a denuntului facut de Lumea Justitiei referitor la casele din Sibiu ale presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului si sotia sa au fost reclamati ca ar fi refuzat sa restituie statului peste 300. 000 de euro, bani proveniti din inchirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobandit ilegal.

KLAUS IOHANNIS: Exista o sansa mare ca primul vaccin sa fie aprobat chiar inainte de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, ca exista o sansa mare ca primul vaccin impotriva coronavirus sa fie aprobat inainte de Craciun, caz in care toate statele vor primi un lot simbolic pentru a incepe vaccinarea.

Klaus Iohannis: Un lucru pot sa va spun clar. Nu voi lasa tara fara guvern

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca nu sunt sanse ca urmatorul Cabinet sa fie investit inainte de Craciun, dar a subliniat ca indiferent de rezultatul negocierilor dintre partidele parlamentare nu va lasa tara fara guvern.

VIDEO Klaus Iohannis, la finalul campaniei O padure cat o tara, in care s-au plantat 50 mil puieti: Voi insista ca urmatorul guvern sa dea o atentie deosebita protejarii mediului

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la inchiderea oficiala a campaniei nationale de impadurire O padure cat o tara, in cadrul careia au fost plantati in noua luni 50 de milioane de puieti de copaci, afirmand ca va insista ca urmatorul guvern sa acorde o atentie deosebita protejarii mediului.

Maia Sandu: Klaus Iohannis va face o vizita in Republica Moldova la sfarsitul anului, dupa cinci ani

Presedintele Klaus Iohannis va vizita Republica Moldova la sfarsitul acestui an, dupa cinci ani de la ultima sa vizita la Chisinau, a anuntat presedintele ales Maia Sandu, care ar urma sa fie investita in functie in 24 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )