Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: Imediat dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare Din ianuarie ar putea veni minim 100.000 de doze saptamanal Vaccinarea populatiei generale, in primavara Restrictiile, in vigoare de sarbatori (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Imediat dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare Din ianuarie ar putea veni minim 100.000 de doze saptamanal Vaccinarea populatiei generale, in primavara Restrictiile, in vigoare de sarbatori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a efectuat vinerio vizita laCentrul national de stocare a vaccinurilor COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara. continuă pe B1

IOHANNIS: Dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa ce a vizitat Centrul national de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca dupa Craciun va incepe campania de vaccinare anti-COVID.

IOHANNIS: Optimal ar fi ca noul Guvern sa se instaleze imediat dupa Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca optimal ar fi ca noul Guvern sa fie instalat imediat dupa Craciun, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis, despre motivul blocarii negocierilor intre PNL, USR PLUS si UDMR: Au incercat, unii sa negocieze via media Optimal ar fi sa fie instalat noul Guvern imediat dupa Craciun

Intrebat despre motivul blocarii negocierilor dintre partidele de centru-dreapta pentru formarea noului guvern, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca incercarea unor partide, pe care nu le-a nominalizat, de a ne.

Klaus Iohannis a semnat. Ce decret intra in vigoare de azi

Alegerile Parlamentare de anul acesta au adus mai multe surprize. Unele dintre ele neasteptate, iar altele devenit adevarate drame pentru partidele care au pierdut un loc in noul Parlament. Astazi, Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret important, prin care convoaca noul format Parlament. Noul decret deja a generat reactii din partea unor partide, unii .

Italia: Vaccinarea in masa impotriva COVID-19 va incepe imediat dupa Craciun

Campania de vaccinare este pregatita intens si in Italia, una dintre tarile cele mai grav afectate de pandemia de COVID-19. Autoritatile italiene au aprobat miercuri planul national de vaccinare in masa.

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID din Romania: Va fi o transa simbolica, pentru inceperea vaccinarii. 10.000 de doze ajung pentru 5000 de persoane

Presedintele Romaniei a fost intrebat, miercuri, despre detaliile referitoare la campania de vaccinare anti-COVID din Romania, in contextul in care primele doze de vaccin ar putea ajunge dupa Craciun pe.

KLAUS IOHANNIS: Exista o sansa mare ca primul vaccin sa fie aprobat chiar inainte de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, ca exista o sansa mare ca primul vaccin impotriva coronavirus sa fie aprobat inainte de Craciun, caz in care toate statele vor primi un lot simbolic pentru a incepe vaccinarea.

Klaus Iohannis: Restrictiile raman in vigoare si de Craciun si de Anul Nou, insa aceste restrictii nu sunt facultative, sunt obligatorii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri la vizita pe care a facut-o la Institutul Cantacuzino, ca totul este bine organizat, la modul practic, nu teoretic, in vederea inceperii vaccinarii. Seful statului a adaugat ca desi spera ca populatia sa se mobilizeze si sa se vaccineze pentru ca pana in vara sa putem scapa de pandemie.

Presedintele Klaus Iohannis: Plantam paduri. S-au plantat 50 de milioane de puieti in campania O padure cat o tara, pe care am inceput-o impreuna, in primavara (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa miercuri la evenimentul organizat cu prilejul inchiderii oficiale a campaniei nationale de impadurire O padure cat o tara, in care s-au plantat 50 de.

Klaus Iohannis: Chiar daca incepe campania de vaccinare, pana cand nu va fi toata lumea vaccinata nu putem sa ne relaxam

Presedintele Klaus Iohannis a fost participat vineri la prezentarea Centrului national de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Cantacuzino. Alaturi de acesta au mai fost prezenti si Premierul Interimar, Nicolae Ciuca si Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )