Libnet.ro
UNICEF

07:45

KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de alegeri pentru a reda legitimitatea autoritatilor locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de alegeri pentru a reda legitimitatea autoritatilor locale

Alegerile locale se pot desfasura in 27 septembrie in conditii de igiena si de siguranta sanitara ce urmeaza a fi stabilite in urmatoarea perioada, a afirmat presedintele Klaus Iohannis cu prilejul unei conferinta de presa tinuta la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Este o discutie legitima daca sa organizam sau nu alegerile din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, intrebat daca in opinia sa, alegerile din 27 septembrie ar trebui anulate, ca este o discutie legitima daca sa organizam sau nu alegerile din 27 septembrie, dar trebuie sa despartim discutia politicianista de discutia pe fapte.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cezura: Dupa parerea mea, argumente obiective pentru a acuza Guvernul nu exista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca nu exista argumente obiective pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, asa cum au anuntat reprezentantii PSD. Seful statului a.

Klaus Iohannis: Cum va fi asta, ca Parlamentul isi stabileste singur cand se alege? Nu este cumva un fel de conflict acolo? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este e parere ca exista un conflict in faptul ca alesii au decis ca Parlamentul este cel care stabileste data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul. in conferinta de presa.

Pensii 2020. Klaus Iohannis a spulberat visul a milioane de pensionari. Cati bani vor primi in plus

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a vorbit despre suma de 80 de miliarde de euro de la Bruxelles si catre ce domenii va fi investita, alegeri locale, dar si majorarea pensiilor si alocatiilor. Klaus Iohannis, despre pensii si alocatii. Majorare .

Revine Romania la starea de urgenta? Decizia lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca reintoarcerea la starea de urgenta este ultima solutie pentru gestionarea crizei coronavirusului, deoare ce ar duce la ingradirea unor drepturi si ar sufoca economia. Presedintele este increzator ca Romania va depasi pandemia daca locuitorii vor respecta normele sanitare, .

Klaus Iohannis: Situatia este extrem de grava. E un moment critic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu seful DSU, Raed Arafat, pentru a evalua situatia legata de pandemie, in contextul in care s-a ajuns la 1. 200 de cazuri de infectare zilnic. Situatia este extrem de grava si trebuie sa fim constienti de necesitatea imperativa a tinerii sub control a pandemiei, a afirmat Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: PSD a tras de timp intr-un mod cinic. Au aparut politicieni care deschis au incitat la nesupunere

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne si seful DSU, pentru ca situatia epidemiei este extrem de grava si trebuie tinuta sub control. in privinta alegerilor locale, Iohannis a spus ca se va lua o decizie pana la mijlocul lunii august.

Klaus Iohannis, intalnire cu Marcel Vela si Raed Arafat pentru a analiza situatia provocata de pandemie

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, pentru a analiza situatia generata de pandemie. Totodata, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta este asteptat sa decida zonele unde terasele si cluburile se vor inchide la ora 23.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Klaus Iohannis a semnat decretul

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Catalin Borcoman, de la DIICOT Brasov, finul Laurei Codruta Kovesi. Decizia survine dupa ce Borcoman a devenit procuror in cadrul Parchetului European EPPO), acolo unde nasa sa, Laura Codruta Kovesi, este sefa.

Klaus Iohannis, conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Este un moment critic. Romania a atins aprope 1.200 de cazuri zilnice de coronavirus. Daca pandemia nu se agraveaza, putem organiza alegerile. LIVE TEXT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine, miercuri, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului au locin contextul in care acesta a convocat, miercuri, o sedinta pe tema.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )