Libnet.ro
UNICEF

19:30

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Klaus Iohannis a semnat decretul

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Klaus Iohannis a semnat decretul

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Catalin Borcoman, de la DIICOT Brasov, finul Laurei Codruta Kovesi. Decizia survine dupa ce Borcoman a devenit procuror in cadrul Parchetului European EPPO), acolo unde nasa sa, Laura Codruta Kovesi, este sefa. continuă pe Antena3

Veste buna pentru Laura Codruta Kovesi. S-a aflat chiar acum

Consiliul UE a numit 14 procurori europeni care vor lucra in subordinea Laurei Codruta Kovesi in cadrul Parchetului European EPPO). Din partea Romaniei, printre procurori desemnati se numara si Catalin-Laurentiu Borcoman, conform site-ului institutiei. Vesti bune pentru Laura Codruta Kovesi. Ce s-a aflat chiar acum Cei 14 procurori europeni, printre care si cel roman, au .

Cine va reprezenta Romania in Parchetul European condus de Laura Codruta Kovesi

Consiliul a numit luni procurorii europeni ai Parchetului European EPPO), potrivit unui comunicat de presa al institutiei. Procurorii vor supraveghea investigatiile si urmaririle penale si vor constitui Colegiul EPPO, impreuna cu procurorul-sef european Laura Codruta Kovesi.

Procurorul Catalin Borcoman va reprezenta Romania in cadrul Parchetului European, institutie condusa de Laura Codruta Kovesi

Procurorul Catalin Borcoman va fi reprezentantul Romaniei in cadrul Parchetului European EPPO), condus de Laura Codruta Kovesi, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. Borcoman a fost numit in.

KLAUS IOHANNIS: PSD a tras de timp intr-un mod cinic. Au aparut politicieni care deschis au incitat la nesupunere

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne si seful DSU, pentru ca situatia epidemiei este extrem de grava si trebuie tinuta sub control. in privinta alegerilor locale, Iohannis a spus ca se va lua o decizie pana la mijlocul lunii august.

Revine Romania la starea de urgenta? Decizia lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca reintoarcerea la starea de urgenta este ultima solutie pentru gestionarea crizei coronavirusului, deoare ce ar duce la ingradirea unor drepturi si ar sufoca economia. Presedintele este increzator ca Romania va depasi pandemia daca locuitorii vor respecta normele sanitare, .

Klaus Iohannis, despre motiunea de cezura: Dupa parerea mea, argumente obiective pentru a acuza Guvernul nu exista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca nu exista argumente obiective pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, asa cum au anuntat reprezentantii PSD. Seful statului a.

Klaus Iohannis: Dublarea alocatiilor nu va fi posibila de azi pe maine. Aceasta dublare poate deveni posibila in etape. Pensiile vor creste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in conferinta de presa sustinuta, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca alocatiile pentru copii si pensiile vor fi majorate cu un procent care poate fi suportat de.

Mesaj de ULTIMA ORA despre pensii. Anuntul facut de Klaus Iohannis!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca pensiile vor creste, insa nu cu 40%, Guvernul urmand sa calculeze cat va fi majorarea. Alocatiile pentru copii vor creste pas cu pas.

Klaus Iohannis: Dublarea alocatiilor nu va fi posibila de azi pe maine. Pensiile vor creste. Punct si clar. Cat vor creste, va calcula Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca de la dorinta de a dubla alocatiile la putinta de a face acest lcuru este o cale putin mai lunga. Seful statului afirma ca nu sunt bani pentru dulbarea alocatiilor si cresterea cu 40% a pensiilor, dar, atat alocatiile, cat si pensiile vor fi majorate, cresterea urmand a fi anuntata de Guvern.

Ce se intampla cu alegerile locale din septembrie. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a atins subiecte precum majorarea alocatiilor si pensiilor, domeniile in care vor fi investiti banii de la Bruxelles, dar si perioada electorala, inceputa astazi. Klaus Iohannis, despre alegerile locale din septembrie Perioada electorala aferenta alegerilor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )