Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis este singurul lider european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis este singurul lider european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, liderul european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri.

Constanteanul Aurelian Marin este noul presedinte ANAT. Cei mai importanti oameni din turismul romanesc l-au ales pentru un mandat de doi ani

Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism este constanteanul Aurelian Marin. El a fost ales de cele mai luminate minti din turismul romanesc, intrunite astazi la Bucuresti.

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

Klaus Iohannis are peste 1.500.000 de fani pe Facebook: Ati ramas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata pe Facebook un mesaj in care le multumeste pentru sustinere fanilor sai, dupa ce pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare a inregistrat 1. 000 de.

Klaus Iohannis: Relatia cu Polonia este o prioritate pentru Romania

Klaus Iohannis, pesedintele Romaniei, a declarat inainte de vizita de stat din Polonia, ca relatia cu acest membru UE este o prioritate, atat in plan european cat si transatlantic, subliniata de existenta unui parteneriat strategic.

Klaus Iohannis reitereaza importanta integrarii europene a Republicii Moldova pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca pentru Romania sustinerea parcursului european al Republicii Moldova ramane o prioritate majora, transmite Mediafax. ro.

Klaus Iohannis in presa straina: Cred ca Romania are nevoie de un alt guvern, mai eficient si cu o alta viziune

Aflat intr-o vizita oficiala in Polonia, presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru presa de acolo, ca Romania are nevoie de un nou guvern. Acesta a precizat ca guvernul Ponta este lipsit de.

FOTO: De ce pagina de Facebook al lui Iohannis este cea mai mare comunitate politica online din Europa

Pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a ajuns deja la peste un milion si jumatate de like-uri. in semn de multumire, seful statului a postat pe timeline un mesaj personalizat.

Care este programul lui Klaus Iohannis in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Polonia, joi si vineri, unde se va intalni cu omologul sau, Bronislaw Komorowski, presedintele maresalul) Senatului Republicii Polone, domnul Bogdan Borusewicz si cu Primul-ministru al Republicii Polone, Ewa Kopacz.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care seful Politiei primeste rang de secretar de stat si este numit de premier

Legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat, fiind numit de premier, a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )