Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis are peste 1.500.000 de fani pe Facebook: Ati ramas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis are peste 1.500.000 de fani pe Facebook: Ati ramas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata pe Facebook un mesaj in care le multumeste pentru sustinere fanilor sai, dupa ce pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare a inregistrat 1. 000 de. continuă pe B1

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

Klaus Iohannis este singurul lider european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri.

Klaus Iohannis, liderul european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri.

in plin scandal de coruptie in care apare si numele sau, Klaus Iohannis se lauda pe Facebook ca are cea mai mare comunitate online

In plin scandal de coruptie, in care apare si numele sau, Klaus Iohannis nu are nicio reactie. Nici in privinta dosarului lui Marian Vanghelie, dar nici in ceea ce priveste votul impotriva inceperii.

Klaus Iohannis in presa straina: Cred ca Romania are nevoie de un alt guvern, mai eficient si cu o alta viziune

Aflat intr-o vizita oficiala in Polonia, presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru presa de acolo, ca Romania are nevoie de un nou guvern. Acesta a precizat ca guvernul Ponta este lipsit de.

Klaus Iohannis, pentru presa poloneza: Romania are nevoie de un alt guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, pentru presa din Polonia, a patra destinatie externa in calitate de sef al statului, ca Guvernul de la Bucuresti, condus de premierul Victor Ponta, ar trebui schimbat cu un Executiv mai eficient.

Corespondenta de la Varsovia. Klaus Iohannis se intalneste astazi cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita de doua zile in Polonia. Pe agenda de lucru, seful statului are stabilite intalniri cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski, cu presedintele Seimului, Radoslaw Sikorski, si cu presedintele Senatului, Bogdan Burusewicz.

Vizita extrem de importanta pentru Romania a presedintelui Klaus Iohannis. Astazi se va intalni cu presedintele Poloniei, la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni astazi cu omologul sau polonez, la Varsovia, la invitatia presedintelui polonez. inainte de plecarea de pe aeroportul Henri Coanda, Iohannis a declarat ca va discuta.

Klaus Iohannis pleaca in Polonia. Declaratie de presa la ora 17.45

Presedintele Klaus Iohannis pleaca in aceasta seara intr-o vizita de doua zile in Polonia. De la ora 17. 45, seful statului va sustine o scurta declaratie de presa de la Aeroportul Otopeni. Corespondentul Adevarul va transmite livetext intreaga vizita a presedintelui Iohannis.

Europarlamentarul Siegfried Muresan a trimis o scrisoare ziarului polonez Gazeta Wyborcza, care a scris despre Klaus Iohannis ca trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul Siegfried Muresan PMP) a trimis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza, cotidian care a realizat un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, in timpul recentei sale vizite la Varsovia, interviu publicat pe 12 martie. In deschiderea interviului, jurnalistii polonezi afirmau ca actualul sef al statului trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )