Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis: Nu exista nici o intentie sa promovez o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare. Lockdown-ul nu se intampla. Vom continua sa instituim masuri zonale, unde situatia o impune

B1 B1,
Klaus Iohannis: Nu exista nici o intentie sa promovez o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare. Lockdown-ul nu se intampla. Vom continua sa instituim masuri zonale, unde situatia o impune

Presedintele Klaus a declarat, miercuri seara, ca nu intentioneaza sa reinstituie carantina la nivelul intregii tari, dupa alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. in acest context de carantina. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Nu exista nici o intentie sa promovez o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare. Lockdown-ul nu se intampla. Vom continua sa instituim masuri zonale, unde situatia o impune

Presedintele Klaus a declarat, miercuri seara, ca nu intentioneaza sa reinstituie carantina la nivelul intregii tari, dupa alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. in acest context de carantina.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu intentionez sa promovez instituirea unei carantine la nivel national dupa alegerile din 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari miercuri seara ca nu exista intentia de a se institui o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Lockdown-ul nu se intampla, a spus seful statului, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, intrebat daca se impune carantina in Bucuresti: Problematica e nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Capitala, avand in vedere ca mai multe localitati din Ilfov au aplicat aceasta masura din cauza cresterii mari a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

IOHANNIS: Nu intentionez sa promovez instituirea unui asa numit lockdown dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a dat declarat astazi, la Palatul Cotroceni, intr-o conferinta de presa, ca nu intentioneaza sa promoveze instituirea unei carantine la nivel national dupa alegeri.

Klaus Iohannis: Masurile luate de autoritati au fost corecte. Nu am invins virusul si orice relaxare prematura pericliteaza rezultatele! Nu exista nicio intentie de a intra in lockdown dupa alegerile din 6 decembrie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, si a deschis evenimentul cu o serie de precizari despre evolutia pandemiei de COVID-19 la nivelul tarii.

Klaus Iohannis anunta scaderea infectiilor cu SARS-Cov-2: Nu exista intentie de a intra in lockdown dupa alegeri!

Presedintele Klaus Iohannis sustine, incepand cu ora 18. 00 o conferinta de presa, dupa ce a avut o noua intalnire cu ministrul Sanatatii si cu ceilalti specialisti responsabili de controlarea pandemiei. Seful statului spune ca scaderea infectiilor este destul de pronuntata.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis, despre restrictiile din perioada sarbatorilor de iarna: Nu putem vorbi de o relaxare, e putin probabil ca pana la finalul lui decembrie sa se renunte la restrictii

Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in perioada sarbatorilor de iarna, restrictiile impuse din cauza pandemiei nu vor fi ridicate, dar nici nu se vor.

Ion Cristoiu: La un an din noul mandat, Klaus Iohannis n-a putut prezenta drept bilant nici macar Gaura de la covrig

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine, miercuri, pe blogul sau faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a putut sa explice oamenilor ce a facut intr-un an de la noul mandat de presedinte al Romaniei. Analistul semnaleaza ca presa nu a dezbatut acest subiect pentru ca nu a avut ce.

Klaus Iohannis: Dragi romani, pe 6 decembrie indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva Voi lucra alaturi de viitorul guvern, pe care il vad constituit in jurul PNL, pentru a transforma Romania Normala in realitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca tara noastra a fost puternic afectata ani la rand de coruptia si incompetenta guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit in.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )