Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis: Masurile luate de autoritati au fost corecte. Nu am invins virusul si orice relaxare prematura pericliteaza rezultatele! Nu exista nicio intentie de a intra in lockdown dupa alegerile din 6 decembrie (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Masurile luate de autoritati au fost corecte. Nu am invins virusul si orice relaxare prematura pericliteaza rezultatele! Nu exista nicio intentie de a intra in lockdown dupa alegerile din 6 decembrie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, si a deschis evenimentul cu o serie de precizari despre evolutia pandemiei de COVID-19 la nivelul tarii. continuă pe B1

Klaus Iohannis explica de ce este necesara carantinarea unor localitati: Nu am invins virusul! Nu se pune inca problema carantinarii Bucurestiului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de rpesa, dupa o intalnire cu premierul Ludovic Orban si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pe tema situatiei actuale a pandemiei de Covid-19.

Klaus Iohannis: Evolutia pandemiei la noi in tara ramane in continuare una deosebit de ingrijoratoare Masurile de preventie incep sa dea rezultate Strategia de vaccinare anti-COVID va fi supusa aprobarii in sedinta CSAT (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a oferit noi detalii despre campania de vaccinare anti-COVID-19. Autoritatile s-au mobilizat foarte bine si, la ora actuala, avem o Strategie de vaccinare anti-COVID, care.

VIDEO Klaus Iohannis, atac in rafala la PSD: Trebuie sa lansam definitiv in urma acest cosmar. Nicio reforma nu a scapat fara sa fie sabotata de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la adresa PSD, despre care spune ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a fost prinsa nepregatita de pandemia de COVID-19. Ne putem imagina catastrofa daca am fi ajuns cu o guvernare pesedista care a esuat lamentabil pe toate planurile, a afirmat Iohannis. Totodata, seful Statului a lansat ode pentru PNL, subliniind ca a fost singurul partid care si-a asumat guvernarea.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Klaus Iohannis i-a chemat din nou pe ministri la Cotroceni la o sedinta de gestionare a pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, de la ora 15:00, o noua sedinta de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19, la care au fost invitati sa participe premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si secretarul de stat in MAI Raed Arafat.

Klaus Iohannis: Dragi romani, pe 6 decembrie indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva Voi lucra alaturi de viitorul guvern, pe care il vad constituit in jurul PNL, pentru a transforma Romania Normala in realitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca tara noastra a fost puternic afectata ani la rand de coruptia si incompetenta guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit in.

Klaus Iohannis, lege noua pentru bolnavi. 1,8 milioane de romani vor beneficia de asta

Veste buna in plina pandemie pentru bolnavii de diabet. Legea preventiei si depistarii precoce a diabetului a fost promulgata de presedinte. Astfel, 1,8 milioane de persoane care sufera de aceasta boala vulnerabila in fata infectiei cu COVID-19 vor avea mai multe sanse de izbanda pe campul de lupta. Avantajele oferite de noua lege a preventiei .

Klaus Iohannis, intrebat daca se impune carantina in Bucuresti: Problematica e nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Capitala, avand in vedere ca mai multe localitati din Ilfov au aplicat aceasta masura din cauza cresterii mari a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis: Compartimentele modulare sunt o solutie in pandemia COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, ca solutia de moment in aceasta criza din sanatate sunt compartimentele modulare. Declaratia a fost facuta dupa ce seful statului a vizitat Instititul Fundeni din Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )