Libnet.ro
UNICEF

18:00

KLAUS IOHANNIS: Nu exista un scenariu cu risc zero pentru desfasurarea alegerilor locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Nu exista un scenariu cu risc zero pentru desfasurarea alegerilor locale

Alegerile locale trebuie sa aiba loc la data fixata, in 27 septembrie, pentru ca democratia nu poate fi pusa intre paranteze, chiar daca ne aflam in plina pandemie, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de presa pe care a tinut-o ieri la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile locale: Sa fim realisti. Nu exista scenariu cu risc zero!

Klaus Iohannis a tinut miercuri o conferinta de presa. Presedintele a declarat ca se vor lua masuri de informare a populatiei cu privire la modul de organizare a alegerilor locale.

Klaus Iohannis: Alegerile locale au loc in conditii speciale Scenariu cu risc zero nu exista Orice incalcare a normelor va trebui drastic sanctionata

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, incepand cu ora 18. 00, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile sefului statului vin in contextul in.

PE 30 SEPTEMBRIE: CCR dezbate sesizarea lui Klaus Iohannis in legatura cu modificarea legii privind restituirea terenurilor forestiere

Curtea Constitutionala va discuta pe 30 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu Legea pentru modificarea Legii 1652013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist, precum si pentru modificarea si completarea Legii 462008 - Codul silvic, scrie News. ro.

Pensii 2020. S-a schimbat varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a semnat legea

Veste buna pentru o anumita categorie de pensionari! S-a schimbat varsta de pensionare pentru acesti romani. Presedinele Klaus Iohannis a si semnat legea. Iata despre ce este vorba! Varsta de pensionare a scazut pentru o anumita categorie de pensionari Klaus Iohannis a semnat o lege prin care persoanele care lucreaza in domeniul industriei navale in .

Klaus Iohannis a vorbit despre Starea de Urgenta. Ce se intampla in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Romania inregistreaza un numar liniar de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, iar ca previziunile unor specialisti care prevedeau un numar mare de cazuri nu s-au adeverit, astfel ca nu s-ar impune o noua stare de urgenta, deocamdata. Klaus Iohannis, declaratii despre Starea de Urgenta. Ce se intampla in .

Restaurantele se redeschid de la 1 septembrie. Vestea uriasa data de Klaus Iohannis

Restaurantele, la fel ca si hotelierii, asteptau din urma cu trei luni ridicarea restrictiilor si permisiunea sa-si redeschida afacerile, dupa cum vedeau prin Europa ca se intampla. Astazi, presedintele Klaus Iohannis a dat marea veste: se va putea servi masa si in interior, de la 1 septembrie. Klaus Iohannis: restaurantele se redeschid de la 1 .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de romani. Cum se vor desfasura

Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati la Administratia Prezidentiala. Presedintele este asteptat sa vorbeasca despre ultimul bilant al pandemiei si despre masurile pregatite in perioada urmatoare, pritre care si redeschiderea restaurantelor. Este pentru a cincea saptamana consecutiv cand seful statului sustine o .

VIDEO Klaus Iohannis: Sunt tari care au organizat alegeri in pandemie fara impact negativ. Daca sunt intelese masurile speciale, riscul poate fi redus Apel la responsabilitate catre candidati

Presedintele Klaus Iohannis a facut miercuri un apel la responsabilitate, in contextul inceperii campaniei electorale pentru alegerile locale, si a cerut candidatilor la acest scrutin sa respecte toate regulile sanitare si de distantare si sa nu-i expuna pe oameni pericolului infectarii cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis, raspuns surprinzator cand a fost intrebat daca a fost in concediu

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca anul acesta nu a fost in concediu. Referitor la modul in care sotia sa, Carmen Iohannis, va merge la scoala, fiind profesoara, seful statului a afirmat ca aceasta va respecta toate masurile de siguranta.

KLAUS IOHANNIS: Teatrele, cinematografele, restaurantele se vor putea deschide probabil din 1 septembrie

Teatrele si cinematografele, dar si restaurantele vor putea fi deschise, probabil, din 1 septembrie, cu respectarea conditiilor de siguranta sanitara, in contextul pandemiei de COVID-19, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa. Sunt doua domenii in care consider ca este cazul sa se reia activitatea atat cat se poate si acolo unde se poate in conditii de siguranta, a afirmat el.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )