Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Fara distribuirea pastilor si a Sfintei Lumini, de inviere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Fara distribuirea pastilor si a Sfintei Lumini, de inviere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va solicita premierului Ludovic Orban si ministrului de interne, Marcel Vela sa nu puna in practica acordul incheiat intre MAI si Biserica Ortodoxa Romana cu privire la impartirea pastilor si Sfintei Lumini, cu prilejul sarbatorilor pascale. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, apel catre Klaus Iohannis: Este urgent! Fara aceste masuri, Romania intra intr-o situatie de criza economica profunda

Traian Basescu vine cu un apel adresat presedintelui Klaus Iohannis. Fostul presedinte sustine ca daca nu vor fi adaugate inca sapte puncte in decretul de extindere al starii de urgenta, Romania va fi impinsa intr-i criza economica profunda.

Digi24: CTP: Bezna absoluta a mintii domnului Vela. Cum ar fi putut sa fie de acord Klaus Iohannis cu acea panarama de acord?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat afirmatiile ministrului de Interne Marcel Vela, potrivit carora primari PSD ar fi incercat sa creeze evenimente de tip 10 august chemand lumea la biserica de Paste. Asa a justificat ministrul, la Digi24, protocolul incheiat cu biserica. CTP spune ca presedintele Klaus Iohannis nu avea cum sa fie de acord cu un astfel de protocol, deoarece si-a asumat toate masurile dure pentru a stopa raspandirea epidemiei de coronavirus.

BOR, prima reactie la solicitarea B1.RO, dupa criticile presedintelui Klaus Iohannis: Acordul Patriarhiei cu MAI era pana la ultima litera in consonanta cu reglementarile starii de urgenta

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a oferit pentru B1. RO o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat protocolul incheiat intre MAI si BOR. Acesta a precizat ca.

Klaus Iohannis: Stati acasa! Altfel, dupa sarbatori, vom avea inmormantari!

Klaus Iohannis le-a transmis romanilor un indemn dur inainte de Paste. Presedintele Romaniei spune ca nu e cazul momentan ca masurile de restrictie sa se relaxeze si e foarte important ca toata lumea sa le respecte acum, mai mult ca oricand. Stati acasa! Altfel, dupa sarbatori, vom avea inmormantari!, a spus presedintele.

Klaus Iohannis a declarat ca a semnat prelungirea Starii de Urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Palatul Cotroceni, ca a semnat decretul prin care se.

Klaus Iohannis, indemn pentru romani: Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital

Presedinte Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa ramana in case si in perioada urmatoare fiindca urmeaza un val de imbolnaviri si decese provocate de coronavirus.

Klaus Iohannis: Se impune prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca starea de urgenta se prelungeste cu 30 de zile.

ALERT Klaus Iohannis a anuntat prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, prelungirea starii de urgenta cu inca 30 de zile, printr-un nou decret.

VIDEO Klaus Iohannis: Starea de urgenta, prelungita 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca a semnat decretul de prelungire cu 30 de zile a starii de urgenta, instituita in 16 martie pentru a limita propagarea pandemiei de coronavirus. Este absolut evident ca ne luptam cu o epidemie extrem de greu de controlat, a spus seful statului, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Vom prelungi Starea de Urgenta pentru inca 30 de zile

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Starea de Urgenta se va prelungi in Romania cu inca 30 de zile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )