Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis: Se impune prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Se impune prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca starea de urgenta se prelungeste cu 30 de zile. continuă pe Antena3

Decretul presedintelui Iohannis privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei (oficial)

Decretul semnat marti de presedintele domnul Klaus Iohannis privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei cu 30 de zile a fost publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

ALERT Klaus Iohannis a anuntat prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, prelungirea starii de urgenta cu inca 30 de zile, printr-un nou decret.

Iohannis ar putea emite azi decretul de prelungire a starii de urgenta cu 30 de zile. Ce se intampla daca Parlamentul nu e de acord

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa emita luni decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile, conform anuntului facut in urma cu o saptamana,.

Ora 14.00. Klaus Iohannis vorbeste despre prelungirea starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis va avea, de la ora 14. 00, o declaratie de presa pe tema decretului de prelungire a starii de urgenta pentru inca o luna. Primele 30 de zile expira marti, 14 aprilie, la ora 24. Asadar, noul decret al presedintelui va intra in vigoare miercuri. Tot miercuri, Parlamentul se va reuni pentru a aproba decizia presedintelui, cauzata de coronavirus, sustin sursele citate.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni: Se impune prelungirea starii de urgenta LIVE TEXT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine marti, 14 aprilie, ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa.

Conditiile puse de partidul lui Victor Ponta pentru a vota prelungirea starii de urgenta

Biroul Executiv al Pro Romania a decis, luni, sa le propuna parlamentarilor partidului sa voteze prelungirea starii de urgenta numai daca presedintele Klaus Iohannis si Ludovic Orban raspund pozitiv unui numar de 15 masuri solicitate de Pro Romania, printre care excluderea oricarei scaderi de salarii si pensii. in caz contrar, parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva la prelungirea starii de urgenta.

Ciolacu pune conditii ca sa voteze prelungirea starii de urgenta: Nu vom fi de acord sa avem inca o luna pierduta

Liderul PSD Marcel Ciolacu pune cinci conditii ca PSD sa aprobe in Parlament prelungirea starii de urgenta, masura impusa de presedintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta fara masuri pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala

Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Iohannis si Guvernului PNL ca prelungirea starii de urgenta sa fie insotita obligatoriu de masuri economice si sociale. Prelungirea starii de urgenta fara o minima garantie ca vor fi luate masurile corecte si necesare pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala, spune Ciolacu. Vezi solicitarile presedintelui PSD.

Tariceanu: Nu vreau sa votez prelungirea starii de urgenta. O parte importanta din tara nu e afectata de coronavirus. De ce sa o penalizam?

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, declara ca nu va vota prelungirea starii de urgenta, acuzand ca la adapostul acestei masuri creste lipsa de transparenta si este deschis drum liber abuzurilor. Tariceanu acuza autoritatile ca duc o politica anti-romaneasca si spune ca ar trebui repornita activitatea normala in Romania, atat in intreprinderi, cat si in institutii.

Decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca de 30 zile a fost emis. Iohannis: Relaxarea restrictiilor, ceruta cu inconstienta de unii politicieni, ar facilita raspandirea coronavirusului. Scolile raman inchise

Presedintele Klaus Iohannis a emis, marti, decretul pentru prelungirea starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pentru inca 30 de zile. Seful statului este de parere ca o relaxare a restrictiilor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )