Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis: Sa fim impreuna in spirit, convinsi ca, solidari, vom reveni curand la o viata normala

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Sa fim impreuna in spirit, convinsi ca, solidari, vom reveni curand la o viata normala

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video adresat romanilor de Craciun, ca, in conditiile pandemiei, darul pe care il putem face este protejarea celor dragi. continuă pe Antena3

VIDEO Iohannis, indemn la distantare in Ajunul Craciunului: Darul pe care il putem face cu totii - sa ii protejam pe cei dragi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ii indeamna joi, in Ajunul Craciunului, pe romani sa ofere celor dragi protectie si sa mentina distanta. Sa fim, asadar, impreuna in spirit, convinsi ca solidari vom reveni in curand la o viata normala, spune Iohannis in mesajul sau de Craciun.

Klaus Iohannis: Noul Parlament, noul Guvern, alaturi de mine si de toate autoritatile statului vom face ce am promis. S-a inchis ciclul de campanii si alegeri in care ne-am angajat si am promis. La treaba! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut un discurs in finalul ceremoniei desfasurate miercuri la Palatul Cotroceni, in care membrii noului Guvern au depus juramantul de investitura. Va felicit s.

PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

PSD boicoteaza intalnirea cu Klaus Iohannis, protocolul pentru stabilirea noului guvern. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul marti,in cadrul unei conferinte de presa.

Klaus Iohannis: Dragi romani, de Sarbatori aveti grija de voi si de cei dragi voua si respectati restrictiile! Va doresc multa sanatate si Craciun fericit!

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi dimineata, o sedinta la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. La discutii au participat premierul Florin Citu, mai multi ministri din.

Ce i-au spus liderii coalitiei lui Klaus Iohannis. Florin Citu: De maine seara pornim la drum

Liderii coalitiei de centru-dreapta au declarat, marti seara, dupa consultarile cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ca i-au spus presedintelui ca sunt pregatiti sa guverneze impreuna, sprijinindu-l pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru.

Monica Pop, mesaj pentru Klaus Iohannis. Nu a mai suportat si a rabufnit: E o mare obligatie

Dupa 27 decembrie incepe campania de vaccinare anti-covid 19. Campania a fost anuntata de Presedintele Klaus Iohannis. in acelasi timp, acesta anunta ca doreste sa fie primul pacient vaccinat. Ulterior, seful comisiei de coordonare a vaccinarii anunta, dupa o intrevedere cu Iohannis, ca i s-a refuzat acest lucru. Printre cei care au criticat aceasta decizie, .

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Adevarul despre calitatea lui

Asa cum a fost anuntat, inca din 16 decembrie, Romania va incepe campania de vaccinare anti-covid. Data startului a fost stabilita ca fiind 27 decembrie duminica). Presedintele Klaus Iohannis anunta acest lucru, iar Valeriu Gheorghita confirma startul campaniei, doua zile mai tarziu. Astazi am primit din partea Presedintelui asigurari in ceea ce priveste vaccinul anti-covid.

KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Membrii Guvernului condus de Florin Citu au depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe scurt despre obiectivele noii echipe de la Palatul Victoria.

Reguli dure la prima intalnire a Dianei Sosoaca cu Klaus Iohannis. Ce nu a avut voie sa bea, deloc

Diana Sosoaca a vorbit cu Ion Cristoiu despre intalnirea sa cu Klaus Iohannis. Noua senatoare a dezvaluit prima impresie pe care a avut-o cand a constientizat ca se afla in aceeasi incapere cu seful de stat, dar si unele detalii interesante, cum ar fi interdinctiile carora a fost nevoita sa se conformeze. Diana Sosoaca, despre .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2513 seconds )