Libnet.ro
UNICEF

16:45

KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Membrii Guvernului condus de Florin Citu au depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe scurt despre obiectivele noii echipe de la Palatul Victoria. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Noul Parlament, noul Guvern, alaturi de mine si de toate autoritatile statului vom face ce am promis. S-a inchis ciclul de campanii si alegeri in care ne-am angajat si am promis. La treaba! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut un discurs in finalul ceremoniei desfasurate miercuri la Palatul Cotroceni, in care membrii noului Guvern au depus juramantul de investitura. Va felicit s.

Klaus Iohannis catre guvernul Citu: Ciclul promisiunilor s-a incheiat! La treaba! Premierul a uitat sa jure cu mana pe Biblie sau pe Constitutie

Premierul Florin Citu si membrii cabinetului au depus, miercuri seara, de la ora 20, juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Florin Citu premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, marti seara, pe Florin Citu premier. Acesta are la dispozitie 10 zile sa formeze guvernul.

MARCEL CIOLACU: PSD nu merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

PSD nu merge astazi la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Surse: Mesajul transmis de Klaus Iohannis liberalilor despre formarea noului Guvern

Negocierile politice continua, mai alesin ceea ce priveste programul de guvernare. Pentru ca Romaania are nevoie cat mai repede de o guvernare, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj.

PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

PSD boicoteaza intalnirea cu Klaus Iohannis, protocolul pentru stabilirea noului guvern. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul marti,in cadrul unei conferinte de presa.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui Ludovic Orban sa termine mai repede negocierile pentru formarea viitorului guvern pentru ca acesta sa fie investit pana la Craciun, au afirmat, pentru Antena 3, surse politice.

Business report: Multe deconturi pentru munca flexibila vor fi respinse. Semestrul lui Klaus Iohannis. Ce se ascunde in spatele cresterii Bitcoin. Radu Georgescu: Sa intelegi cand e cazul sa renunti

Violeta Alexandru: Multe cereri de decont pentru munca flexibila vor fi respinse * Liberalizarea pietei de electricitate va aduce preturi mai mari * Radu Georgescu: Sa intelegi cand e cazul sa renunti * Ce se ascunde in spatele cresterii Bitcoin * Semestrul lui Klaus Iohannis * Unde e criza? Circa 5. 000 romani au intrat in 2020 in liga celor cu depozite de peste 100. 000 de euro * invatamintele financiare ale lui 2020, din perspectiva unui manager de investitii * Bataie pe energia scoasa acum la vanzare pentru a fi consumata anul viitor * Liderul BNS Dumitru Costin sustine ca intentia viitorului Guvern ar fi de a ingheta salariul minim pe economie la valoarea din acest an.

Klaus Iohannis a primit interzis la vaccinul anti-covid-19. Cine nu vrea sa il imunizeze

Conform anuntului dat de catre Presedntele Klaus Iohannis, campania de vaccinare anti-covid va incepe din 27 decembrie, de Sf. Stefan. Imediat dupa anunt, acelasi Klaus Iohannis a trimis catre CNCAV propunerea de a fi primul roman care sa fie vaccinat. Numai ca, dupa o analiza amanuntita, i s-a refuzat propunerea. Klaus Iohannis, primul vaccinat anti-covid in .

Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

Florin Citu a fost propus pentru functia de premier de catre Klaus Iohannis. Reprezentantul coalitiei de guvernare a oferit prima reactie, ins eara de marti, 22 decembrie. Romania trece printr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )