Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles: A incurcat Marea Neagra cu Marea Mediterana (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles: A incurcat Marea Neagra cu Marea Mediterana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut o gafa, joi, in timpul discursului de la finalul reuniunii Consiliului European Extraordinar. Iohannis a incurcat Marea Mediterana cu Marea Neagra in timp ce facea referire la. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie.

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani.

UPDATE Klaus Iohannis participa azi la Consiliul European extraordinar: Niciodata problema refugiatilor si a migrarii nu a fost mai acuta. Presedintele face declaratii de presa pe aeroport la ora 12.45

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa joi, de la ora 12. 45, la salonul oficial al Aeroportului International Henri Coanda. , informeaza un comunicat de presa al Cotroceniului. Presedintele Romaniei participa joi laConsiliului European ce se va tine joi pentru a dezbate problema migrantilor ce vin in Europa prin Marea Mediterana si nu numai.

Klaus Iohannis a ales un avion de lux pentru deplasarea la Bruxelles: Conditiile din interiorul aeronavei sunt de cel mai inalt nivel

Presedintele Klaus Iohannis a ales un avion de lux pentru deplasarea la Bruxelles, informeaza B1 TV. Avionul apartine companiei Toyo Aviation, este fabricat in 2009 si a fost inchiriat. Conditiile din interior.

Actionarii THR Marea Neagra au aprobat dividende de 2,02 milioane de lei

Actionarii Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra au decis, luni, repartizarea sumei de 2,02 milioane lei ca dividende 0,0035 lei dividend brut pe actiune), in timp ce din restul profitului se vor constitui rezerva legala 317. 638 lei) si alte rezerve 3,45 milioane de lei).

Tatiana Niculescu Bran si-a dat demisia din functia de purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis: Colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o

Tatiana Niculescu Bran si-a dat demisia marti din functia de purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis, potrivit unei declaratii publicate pe site-ul oficial al Administratiei Prezidentiale. Decizia mea a fost motivata de constatarea ca in perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o, a scris Tatiana Niculescu Bran in declaratia citata. Fosta jurnalista, actuala scriitoare, a anuntat in 8 decembrie ca a acceptat propunerea lui Klaus Iohannis de a fi purtatoarea sa de cuvant. Este a doua plecare importanta din echipa presedintelui Iohannis, dupa cea a consilierului pe securitate George Scutaru, acum urmarit penal de DNA intr-un dosar de coruptie.

Klaus Iohannis si palaria prea mare pe care o poarta

Klaus Iohannis este departe de ce ne asteptam de la domnia sa. Pe masura ce luam la cunostinta de fapte si vorbe ale domniei sale, comparatia cu Traian Basescu ii este tot mai nefavorabila. Iohannis nu pare sa aiba capacitatea de a intelege si reactiona corect la ce se intampla in Romania si in lume.

Klaus Iohannis si primele esecuri: Ni s-a spus ca are nevoie de o luna, de 100 de zile, ca are alt stil de a face politica. Bine. Cat sa-i mai dam? Sase luni? Un an? Cinci?

Jurnalistul Liviu Avram face un top al greselilor facute de presedintele Klaus Iohannis de la instalarea la Cotroceni. Avram spune ca poporul a fost ingaduitor cu Iohannis si i-a acordat mai mult de o luna,.

Hocus-pocus cu problema maghiara. Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje pentru congresul UDMR: pe unul l-a sters de pe pagina Administratiei Prezidentiale, pe altul l-a citit un consilier la Cluj. Care este diferenta dintre ele?

Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie desfasurat la Cluj, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii. In primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confrunta cu o multe chestiuni ramase nerezolvate, cu subiecte sensibile, cum ar fi autonomia, si vorbea despre extinderea drepturilor minoritatilor. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii de la Transindex. ro. Mesajul cu care consilierul prezidential, Laurentiu Mihai Stefan, a ajuns vineri la Cluj este mult mai scurt si nu mai face nici o referire la problemele maghiarilor, nici la autonomie.

Klaus Iohannis, primele esecuri

Klaus Iohannis s-a plasat singur in ipostaza barbatului care isi prinde nevasta inselandu-l pentru a treia oara si i se adreseaza in felul urmator: Tu-ti zidirea ma-tii, femeie, ia aminte ce-ti spun: tura asta te iert. Apoi te mai iert o data, dupa care de inca doua ori, da dupa aia termini cu prostiile astea, da?. Desigur, domnul Iohannis foloseste alte cuvinte, mult mai putine.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )