Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis: Sa spunem lucrurilor pe nume. Avem infractori care incearca sa indoaie justitia

B1 B1,
Klaus Iohannis: Sa spunem lucrurilor pe nume. Avem infractori care incearca sa indoaie justitia

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, precizand ca unii oameni inca un inteleg ca ceea ce fac PSD-istii ii afecteaza pe toti. Prezent, sambata, la. continuă pe B1

Klaus Iohannis, lasat singur de liderii europeni la Summitul de la Sibiu

Imagini incredibile la Summitul de ieri de la Sibiu cu presedintele klaus Iohannis. Camerele au suprins momentul in care seful statului a fost lasat singur de liderii europeni, in ciuda faptului ca era.

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legile prin care s-au modificat Codul Penal si Codul de Procedura Penala

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, vineri, la Curtea Constitutionala legile prin care s-au modificat Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Klaus Iohannis: Avem infractori in fruntea statului/PSD-istii trebuie sa primeasca raspuns dupa doi ani de rateuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, ca sunt infractori in fruntea statului care vor sa schimbe justitia pentru ei, el adaugand ca PSD executa de doi ani si jumatate aceste marlanii si atacuri la adresa justitiei, iar.

Klaus Iohannis: Avem si unii politicieni care nu-si doresc stat de drept in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca unii politicieni nu-si doresc stat de drept in Romania. Avem si unii politicieni care nu-si doresc stat de drept in Romania, dar decizia este la romani si.

Klaus Iohannis, prezent la mitingul de la Iasi cu masinile de la Cotroceni - VIDEO

Antena 3 a prezentat imagini cu masinile din coloana oficiala cu care Klaus Iohannis merge la mitingul PNL de la Iasi, Este vorba despre autoturisme de la Cotroceni pe care Iohannis nu a ezitat sa le foloseasca.

LIVETEXT VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi / Turcan: Votul la referendum va fi o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila-Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului participa la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi: Unii sunt putin condamnati penal si s-au cocotat in functii / Mergeti la vot sa aratam ca nu suntem un neam de hoti!

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului a participat la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

Klaus Iohannis: Gasca care incearca sa puna mana pe Romania spune ca votul de la referendum nu conteaza. Nimic mai fals. Trebuie sa mergeti la vot (VIDEO)

Klaus Iohannis a facut un apel sambata la romani sa mearga la vot pe 26 mai. Prezent la mitingul PNL de la Iasi, seful statului a subliniat cat votul de la europarlamentare, precum si cel de la refere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2172 seconds )