Libnet.ro
UNICEF

13:46

KLAUS IOHANNIS A GASIT TAPUL ISPASITOR: PSD, vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS A GASIT TAPUL ISPASITOR: PSD, vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt

PSD si baronii rosii sunt vinovatii morali pentru tragedia de sambata trecuta de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, in care si-au pierdut viata, in urma unui incendiu, 10 pacienti de Covid-19 internati la ATI, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de presa saptamanale tinuta la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la PSD, in contextul tragediei de la Piatra Neamt, considerandu-i pe social-democrati vinovatul moral. Acesta a explicat ca PSD a blocat Guvernul luna de luna si ca a cerut cetatenilor sa nu respecte normele de siguranta in plina pandemie. Autoritatile locale pesediste au aplicat dupa ureche masurile de la centru, in spirit electoral, a adaugat seful Statului.

Klaus Iohannis: Autoritatile locale PSD-iste au aplicat masurile anti-COVID dupa ureche Marcel Ciolacu: Uita-te pe harta, Iohannis, si lasa alegerile, ca le vei pierde!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD este vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt deoarece in multii ani in care a fost la guvernare la nivel central si local aproape a adus in.

Klaus Iohannis, masura dubla privind autoritatile locale. Presedintele ia apararea PNL Sibiu, dar blameaza baronii rosii pentru Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD pentru tragedia de la Piatra Neamt, catalogandu-l a fi drept vinovatul moral. Pe de alta parte, in ce priveste situatia de la Sibiu, judet campion pe tara la rata de infectari, seful Statului a luat apararea liberalilor, care se afla la conducerea Consiliului Local.

Klaus Iohannis: PSD aproape a adus in faliment sistemul sanitar, el e vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt Noua majoritate va reforma sistemele publice Avem nevoie de o lupta anticoruptie eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, dupa o noua sedinta cu premierul, mai multi ministri si specialisti in Sanatate, pe tema evolutiei epidemiei de.

Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamt: PSD este vinovatul moral

Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Palatul Cotroceni, ca sistemul sanitar din Romania trebuie regandit din temelii, deoarece este macinat de subfinantare, de lipsa de modernizare, coruptie endemica si incompetenta si neimplicare.

Klaus Iohannis il contrazice pe Nelu Tataru. Cine este vinovat pentru tragedia de la Neamt: Este o afirmatie un pic nerumegata (VIDEO)

Dupa tragedia de la Piatra Neamt, Klaus Iohannis a atacat PSDin cadrul conferintei de presa de marti, 17 noiembrie, formatiune politica despre care oficialul de la Cotrocenispune ca este vinovatul mo.

Klaus Iohannis il contrazice pe Nelu Tataru. Cine este vinovat pentru tragedia de la Neamt: Este o afirmatie un pic nerumegata (VIDEO)

Dupa tragedia de la Piatra Neamt, Klaus Iohannis a atacat PSDin cadrul conferintei de presa de marti, 17 noiembrie, formatiune politica despre care oficialul de la Cotrocenispune ca este vinovatul mo.

Klaus Iohannis: Trebuie sa reparam legislatia din domeniul justitiei. Cat a fost la guvernare, PSD n-a facut altceva decat sa incerce sa puna cizma pe gatul justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in conferinta de presa de marti, de la Palatul Cotroceni, despre legislatia din domeniul justitiei, precizand ca trebuie sa se intervina cu masuri ferme pentru a se.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Tataru: O afirmatie un pic nerumegata.Sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a calificat marti drept un pic nerumegata afirmatia ministrului Sanatatii Nelu Tataru privind vinovatia colectiva pentru situatia sistemului medical: Presedintele a declarat ca nu toti suntem de vina, ci sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani, marele PSD.

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )