Libnet.ro
UNICEF

17:46

Klaus Iohannis: Autoritatile locale PSD-iste au aplicat masurile anti-COVID dupa ureche Marcel Ciolacu: Uita-te pe harta, Iohannis, si lasa alegerile, ca le vei pierde!

B1 B1,
Klaus Iohannis: Autoritatile locale PSD-iste au aplicat masurile anti-COVID dupa ureche Marcel Ciolacu: Uita-te pe harta, Iohannis, si lasa alegerile, ca le vei pierde!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD este vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt deoarece in multii ani in care a fost la guvernare la nivel central si local aproape a adus in. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la PSD, in contextul tragediei de la Piatra Neamt, considerandu-i pe social-democrati vinovatul moral. Acesta a explicat ca PSD a blocat Guvernul luna de luna si ca a cerut cetatenilor sa nu respecte normele de siguranta in plina pandemie. Autoritatile locale pesediste au aplicat dupa ureche masurile de la centru, in spirit electoral, a adaugat seful Statului.

Klaus Iohannis, masura dubla privind autoritatile locale. Presedintele ia apararea PNL Sibiu, dar blameaza baronii rosii pentru Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD pentru tragedia de la Piatra Neamt, catalogandu-l a fi drept vinovatul moral. Pe de alta parte, in ce priveste situatia de la Sibiu, judet campion pe tara la rata de infectari, seful Statului a luat apararea liberalilor, care se afla la conducerea Consiliului Local.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta urgenta la Cotroceni, cu privire la masurile de gestionare a pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

Klaus Iohannis a promulgat legea acum. Milioane de romani sunt vizati. Intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati. Prevederile legii intra in vigoare din data de 1 ianuarie 2021. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea: TVA de .

KLAUS IOHANNIS A GASIT TAPUL ISPASITOR: PSD, vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt

PSD si baronii rosii sunt vinovatii morali pentru tragedia de sambata trecuta de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, in care si-au pierdut viata, in urma unui incendiu, 10 pacienti de Covid-19 internati la ATI, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de presa saptamanale tinuta la Palatul Cotroceni.

KLAUS IOHANNIS: Economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj in debutul evenimentului Topul National al Firmelor 2020 in care a vorbit despre perioada dificila pentru mediul economic, dar si pentru intreaga societate, din cauza pandemiei de coronavirus. Stiu ca ati depus eforturi consistente pentru a va mentine angajatii sanatosi si afacerile functionale, le-a transmis seful statului antreprenorilor, afirmand ca economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori.

KLAUS IOHANNIS O FELICITA PE MAIA SANDU: Romania va ramane alaturi de Republica Moldova in eforturile de apropiere de UE

Presedintele Klaus Iohannis o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMT: Acest accident groaznic ne arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis considera ca foarte important acum sa se afle foarte rapid cum a fost posibil un incendiu precuk cel de la Spitalul Judetean Piatra Neamt soldat cu moartea a zece pacienti de la ATI, iar in opini asa, acest accident arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate publica, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2816 seconds )