Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Trebuie sa reparam legislatia din domeniul justitiei. Cat a fost la guvernare, PSD n-a facut altceva decat sa incerce sa puna cizma pe gatul justitiei (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Trebuie sa reparam legislatia din domeniul justitiei. Cat a fost la guvernare, PSD n-a facut altceva decat sa incerce sa puna cizma pe gatul justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in conferinta de presa de marti, de la Palatul Cotroceni, despre legislatia din domeniul justitiei, precizand ca trebuie sa se intervina cu masuri ferme pentru a se. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Scaderea economica accentuata din trimestrul II a fost stopata. Romania nu isi poate permite pasi gresiti (VIDEO)

PresedinteleKlaus Iohannisa transmis marti, intr-o interventie in cadrul evenimentului Topul National al Firmelor 2020, caeconomiaisi revine treptat. Potrivit sefului statului,.

Klaus Iohannis: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa El si-a asumat guvernarea cand toti ceilalti au preferat sa stea deoparte si sa comenteze (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca actualul guvernu nu trebuie sa plece acasa, mentionand ca sistemul de sanatate a fost adus in aceasta stare de.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

Klaus Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamt: Sistemul de sanatate trebuie regandit din temelii. Este meritul medicilor ca salveaza vieti in ciuda tuturor dificultatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, in conferinta de presade la Palatul Cotroceni, despre tragedia de la Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID-19 au murit in incendiul care a cuprins un salon al.

Klaus Iohannis: PSD aproape a adus in faliment sistemul sanitar, el e vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt Noua majoritate va reforma sistemele publice Avem nevoie de o lupta anticoruptie eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, dupa o noua sedinta cu premierul, mai multi ministri si specialisti in Sanatate, pe tema evolutiei epidemiei de.

Klaus Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Presedintele Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, dupa sedinta de evaluare si prezentare a masurilor anti-Covid la care au participat premierul, ministrii Apararii, al Sanatatii, seful DSU, dar si Alexandru Rafila.

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

Klaus Iohannis a promulgat legea acum. Milioane de romani sunt vizati. Intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati. Prevederile legii intra in vigoare din data de 1 ianuarie 2021. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea: TVA de .

Klaus Iohannis: Autoritatile locale PSD-iste au aplicat masurile anti-COVID dupa ureche Marcel Ciolacu: Uita-te pe harta, Iohannis, si lasa alegerile, ca le vei pierde!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD este vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt deoarece in multii ani in care a fost la guvernare la nivel central si local aproape a adus in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )