Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin

B1 B1,
Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, in urma incendiului din mall-ul Zimniaia Visnia, din localitatea Kemerovo, in care si-au pierdut viata 64 de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Putin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante, dupa tragedia din weekend care a indoliat Rusia. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis un mesaj Presedintelui.

Mesajul lui Klaus Iohannis la aniversarea unui secol de la unirea Basarabiei cu Romnia: Unul dintre momentele care definesc pentru totdeauna istoria si tin treze constiintele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj cu prilejul aniversarii unui secol de la unirea Basarabiei cu Romania, in care arata ca Aniversam astazi 100 de ani de la Declaratia de unire a Basarabiei cu Regatul Romaniei. Decizia adoptata de Sfatul Tarii de la Chisinau a fost un gest politic si patriotic care face cinste elitelor vremii si tuturor celor care l-au visat si au lucrat pentru infaptuirea lui. Este unul dintre acele momente care definesc pentru totdeauna istoria, incalzesc sufletele si tin treze constiintele, generatie dupa generatie.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus in scandalul Skripal: Trebuie transmis un mesaj consecvent si puternic

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului, dupa ce Romania si mai multe tari din UE au anuntat expulzarea unor diplomati rusi, in semn de solidaritate cu Marea Britanie, dupa atacul.

Klaus Iohannis: Politicienii anului 1918 au demonstrat intelegerea oportunitatilor pe care istoria si contextul international le-au oferit pentru implinirea aspiratiilor romanilor

Presedintele Klaus Iohannis nu a fost prezent marti la sedinta solemna din parlament, organizatp cu ocazia implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania. Seful statului a transmis, in schimb, un.

Vladimir Putin ii acuza pe cei care semana panica pe Internet, in urma incendiului de la mall

Presedintele rus Vladimir Putin a denuntat miercuri incercarile de a semana panica pe internet din.

Vladimir Putin are o noua iubita. Miss Rusia 2003 e cu 31 de ani mai tanara - FOTO

Victoria Lopyreva 34 de ani) nu este doar ambasadorul FIFA World Cup 2018. Potrivit Page Six, vedeta de televiziune ar fi in relatii apropiate cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Divortat din 2014 - dupa.

Baba Vanga a prezis al patrulea mandat al lui Vladimir Putin. Ce ar fi spus clarvazatoarea despre liderul de la Kremlin

Vladimir Putin a fost reales fara surprize pentru un al patrulea mandat de presedinte al Rusiei. Liderul de la Kremlin a castigat cu peste 75% din voturi, fiind al doilea presedinte dupa Stalin care sa se.

VIDEO Vladimir Putin, dezlantuit la locul tragediei din Siberia: Pierdem atat de multi oameni

Presedintele rus Vladimir Putin s-a deplasat marti la Kemerovo, oras industrial din vestul Siberiei,.

Scandalul Skripal: Reactia lui Vladimir Putin dupa ce SUA si tarile UE au lansat un val de expulzari. Ne vom ocupa in zilele urmatoare si vom raspunde fiecarei tari pe rand

Vladimir Putin reactioneaza dur dupa ce SUA si mai multe tari ale UE, plus Canada si Ucraina au decis luni sa expulzeze mai multi diplomati rusi, in scandalul legat de otravirea fostului spion Serghei.

Klaus Iohannis, la bilantul SRI pe anul 2017. Dragnea si Tariceanu nu participa

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, luni, la sediul Serviciului Roman de Informatii SRI). Seful statului participa la prezentarea bilantului institutiei pe anul 2017. La sosire, Iohannis a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )