Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Putin

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Putin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante, dupa tragedia din weekend care a indoliat Rusia. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis un mesaj Presedintelui. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis nu vrea referendum pentru redefinirea familiei: Luna mai e o luna frumoasa, nu stiu daca si pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis nu se arata dornic privind organizarea referendumului pentru redefinerea articolului din Constitutiei in care sa se specifice ca familia sa fie formata doar din barbat si.

KLAUS IOHANNIS a DAT LOVITURA! Va fi recompensat cu UN PREMIU INTERNATIONAL! Suma URIASA pe care o va PRIMI: Ar fi intarit INDEPENDENTA justitiei...

Presedintele Klaus Iohannis va fi recompensat, pentru activitatea sa, cu un premiu prestigios! Seful statului va primi, in vara acestui an, premiul Franz Josef Strauss din partea Fundatiei Hanns Seidel, afiliata.

Klaus Iohannis a DECIS: RO-ALERT poate fi implementat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 72/2017 privind implementarea Sistemului de avertizare a populatiei in situatii.

Klaus Iohannis: Vizita la Salonul International de Automobile Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis va vizita miercuri Salonul International de Automobile Bucuresti - SIAB .

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, in urma incendiului din mall-ul Zimniaia Visnia, din localitatea Kemerovo, in care si-au pierdut viata 64 de.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus in scandalul Skripal: Trebuie transmis un mesaj consecvent si puternic

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului, dupa ce Romania si mai multe tari din UE au anuntat expulzarea unor diplomati rusi, in semn de solidaritate cu Marea Britanie, dupa atacul.

Mesajul lui Klaus Iohannis la aniversarea unui secol de la unirea Basarabiei cu Romnia: Unul dintre momentele care definesc pentru totdeauna istoria si tin treze constiintele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj cu prilejul aniversarii unui secol de la unirea Basarabiei cu Romania, in care arata ca Aniversam astazi 100 de ani de la Declaratia de unire a Basarabiei cu Regatul Romaniei. Decizia adoptata de Sfatul Tarii de la Chisinau a fost un gest politic si patriotic care face cinste elitelor vremii si tuturor celor care l-au visat si au lucrat pentru infaptuirea lui. Este unul dintre acele momente care definesc pentru totdeauna istoria, incalzesc sufletele si tin treze constiintele, generatie dupa generatie.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului PSD: E o mare SUPARARE a mea

Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa-i atace pe guvernanti. Aflat la Salonul Auto de la Bucuresti, presedintele a declarat ca e suparat ca infrastructura rutiera stagneaza in ultima.

Klaus Iohannis, la Salonul Auto de la Bucuresti: Presedintele a testat o masina hibrid

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat miercuri Salonul International de Automobile Bucuresti - SIAB 2018 ce se desfasoara la Romexpo pana pe 1 aprilie. Cu aceasta ocazie, seful statului s-a urcat si.

Klaus Iohannis, la Salonul Auto de la Bucuresti: Presedintele a testat o masina hibrid (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat miercuri Salonul International de Automobile Bucuresti - SIAB 2018 ce se desfasoara la Romexpo pana pe 1 aprilie. Cu aceasta ocazie, seful statului s-a urcat si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )