Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis, mesaj pentru credinciosii care sarbatoresc Pastele, dar si pentru cei care sarbatoresc Floriile. Puterea credintei noastre ne uneste sufleteste (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru credinciosii care sarbatoresc Pastele, dar si pentru cei care sarbatoresc Floriile. Puterea credintei noastre ne uneste sufleteste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj credinciosilor care sarbatoresc Pastele Catolic in aceasta duminica, dar si celor ortodocsi sau ai altor culte care vor sarbatori Floriile. continuă pe B1

VIDEO. Iohannis, mesaj pentru crestini, de Paste si Florii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Paste pentru cei care sarbatoresc invierea in ace.

Klaus Iohannis, mesaj de Pastele catolic: Fie ca sarbatorile pascale sa ne aduca tuturor alinare si puterea de a trece cu bine peste orice provocari

Presedintele Klaus Iohannis ureaza credinciosilor ca sarbatorile pascale sa aduca tuturor alinare si puterea de a trece cu bine peste orice provocari, declarandu-se convins ca uniti si increzatori in viitor vom iesi intariti din aceasta grea incercare.

Klaus Iohannis a transmis sambata un mesaj de Paste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de Paste pentru cei care sarbatoresc invierea in aceasta noapte, dar si pentru comunitatea ortodoxa, care celebreaza Floriile, si a vorbit despre speranta de a fi impreuna din nou.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Pastele Catolic: Puterea credintei noastre ne uneste sufleteste

Presedintele Klaus Iohannis ureaza credinciosilor ca sarbatorile pascale sa aduca tuturor alinare.

Klaus Iohannis: Oricat de rau imi pare, trebuie sa va spun clar, cazurile din urgente cresc. Nu ne putem relaxa!

Klaus Iohannis a transmis un mesaj clar pentru romani in plina pandemie. Presedintele atrage atentia ca nu ne putem relaxa inca, iar cazurile pacientilor tratati in urgenta cresc.

Klaus Iohannis: Oricat de rau imi pare, trebuie sa va spun clar, cazurile din urgenta cresc. Nu ne putem relaxa!

Klaus Iohannis a transmis un mesaj clar pentru romani in plina pandemie. Presedintele atrage atentia ca nu ne putem relaxa inca, iar cazurile pacientilor tratati in urgenta cresc.

KLAUS IOHANNIS: Nu suntem in faza in care putem relaxa restrictiile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa vizita la Centrul National de Coordonare pentru Situatii de Urgenta, ca in Romania nu suntem in faza in care putem relaxa restrictiile pentru limitarea raspandirii coronavirus, desi unele state europene incep sa ia in calcul renuntarea la unele limitari. Presedintele a mai spus ca si de Paste trebuie respectate restrictiile, anuntand ca va sta acasa si indemnandu-i pe romani sa-i urmeze exemplul.

Ce va face Klaus Iohannis in noaptea de inviere: Vom fi doar noi doi. Ne cade greu!

Klaus Iohannis a dezvaluit ce va face in noaptea de inviere. Presedintele va sta acasa cu sotia sa si vor urmari liturghia la televizor.

Ce va face presedintele Klaus Iohannis de Paste

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca de Paste va sta doar alaturi de sotia sa, precum si faptul ca nu va merge la biserica sa ia lumina, iar slujba de inviere o va urmari la televizor.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis: O sa stau acasa de Paste, doar cu sotia mea. Nu mergem in vizite si asta astept, dragi romani, sa faceti cu totii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu exista motive de relaxare a conditiilor impuse de autoritati pe fondul pandemiei de coronavirus. Tinand cont ca urmeaza sarbatorile Pascale si 1 Mai.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )