Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis: Infractorul-sef zice ca eu reprezint interese straine. Formularea corecta ar fi fost: Iohannis reprezinta interese straine PSD, dar reprezinta interesele romanilor

B1 B1,
Klaus Iohannis: Infractorul-sef zice ca eu reprezint interese straine. Formularea corecta ar fi fost: Iohannis reprezinta interese straine PSD, dar reprezinta interesele romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, sambata, la Iasi, acuzatiilor lansate la adresa sa de liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa Summitul de la Sibiu. Prezent la mitingul PSD de la Galati, seful social-de. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Infractorul-sef zice ca eu reprezint interese straine. Formularea corecta ar fi fost: Iohannis reprezinta interese straine PSD, dar reprezinta interesele romanilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, sambata, la Iasi, acuzatiilor lansate la adresa sa de liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa Summitul de la Sibiu. Prezent la mitingul PSD de la Galati, seful social-de.

IOHANNIS RASPUNDE ATACULUI LUI DRAGNEA: Aflu ca un infractor sef zice ca reprezint interese straine

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns astazi, la Forumul Educatiei de la Iasi, atacului lansat de liderul PSD Liviu Dragnea, numindu-l pe acesta infractor sef. De asemenea, a sustinut ca PSD-istii spun prostii despre summitul de la Sibiu.

Iohannis, replica la atacurile lui Dragnea: Infractorul-sef zice ca presedintele reprezinta interese straine. Nasol! PSD-istii nu au inteles nimic despre Summit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata la Iasi, in cadrul Forumului Educatiei 2019, ca social-democratii nu au inteles nimic despre Summitul de vineri de la SIbiu si ca actualul guvern ar trebui sa primeasca premiul pentru cel mai slab guvern post-decembrist. Replica sefului de la Cotroceni vine dupa ce cu o zi in urma presedinele PSD, Liviu Dragnea, a lansat mai multe atacuri asupra presedintelui in timpul mitingului de la Iasi.

Klaus Iohannis, prezent la mitingul de la Iasi cu masinile de la Cotroceni - VIDEO

Antena 3 a prezentat imagini cu masinile din coloana oficiala cu care Klaus Iohannis merge la mitingul PNL de la Iasi, Este vorba despre autoturisme de la Cotroceni pe care Iohannis nu a ezitat sa le foloseasca.

KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD nu suntem in Schengen

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, astazi, ca amanarea deciziei de aderare a Romaniei la spatiul Schengen a fost determinata de preluarea puterii de catre Partidul Social Democrat PSD).

LIVETEXT VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi / Turcan: Votul la referendum va fi o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila-Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului participa la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi: Unii sunt putin condamnati penal si s-au cocotat in functii / Mergeti la vot sa aratam ca nu suntem un neam de hoti!

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului a participat la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR Codul de Procedura Penala

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, vineri, la CCR modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, potrivit unui comunicat al Cotroceniului. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a trimis.

Klaus Iohannis, lasat singur de liderii europeni la Summitul de la Sibiu

Imagini incredibile la Summitul de ieri de la Sibiu cu presedintele klaus Iohannis. Camerele au suprins momentul in care seful statului a fost lasat singur de liderii europeni, in ciuda faptului ca era.

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )