Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, prezent la mitingul de la Iasi cu masinile de la Cotroceni - VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, prezent la mitingul de la Iasi cu masinile de la Cotroceni - VIDEO

Antena 3 a prezentat imagini cu masinile din coloana oficiala cu care Klaus Iohannis merge la mitingul PNL de la Iasi, Este vorba despre autoturisme de la Cotroceni pe care Iohannis nu a ezitat sa le foloseasca. continuă pe Antena3

LIVETEXT VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi / Turcan: Votul la referendum va fi o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila-Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului participa la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi: Unii sunt putin condamnati penal si s-au cocotat in functii / Mergeti la vot sa aratam ca nu suntem un neam de hoti!

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului a participat la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

Miting PNL la Iasi: La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis

PNL organizeaza sambata,la Iasi,evenimentul de lansare a candidatilor liberali pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, in regiunea Nord-Est. La mitingul ceva avea loc in Piata.

Summitul UE de la Sibiu: Klaus Iohannis, primit cu aplauze la sosirea in Piata Mare (VIDEO)

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Mare din Sibiu joi, in jurul orei 12, si a fost primit cu aplauze de catre romani. Seful statului a marturisit ca Europa vine in Romania si ca are pregatita o.

Klaus Iohannis, la Iasi: Daca pierdem independenta justitiei, atunci pierdem si sansa pentru autostrazi, pentru spitale, sansa de a avea scoli bune pentru copiii nostri. Asa nu se poate! (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la mitingul PNL de la Iasi. Seful statului si-a inceput discursul sustinut in fata multimii cu o ironie la adresa PSD, in conditiile in care si.

Klaus Iohannis: Gasca care incearca sa puna mana pe Romania spune ca votul de la referendum nu conteaza. Nimic mai fals. Trebuie sa mergeti la vot (VIDEO)

Klaus Iohannis a facut un apel sambata la romani sa mearga la vot pe 26 mai. Prezent la mitingul PNL de la Iasi, seful statului a subliniat cat votul de la europarlamentare, precum si cel de la refere.

Klaus Iohannis: Infractorul-sef zice ca eu reprezint interese straine. Formularea corecta ar fi fost: Iohannis reprezinta interese straine PSD, dar reprezinta interesele romanilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, sambata, la Iasi, acuzatiilor lansate la adresa sa de liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa Summitul de la Sibiu. Prezent la mitingul PSD de la Galati, seful social-de.

Klaus Iohannis: Infractorul-sef zice ca eu reprezint interese straine. Formularea corecta ar fi fost: Iohannis reprezinta interese straine PSD, dar reprezinta interesele romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, sambata, la Iasi, acuzatiilor lansate la adresa sa de liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa Summitul de la Sibiu. Prezent la mitingul PSD de la Galati, seful social-de.

Klaus Iohannisparticipa la mitingul electoral programat de PNL la Iasi. Ce tema va aborda presedintele in discurs

Presedintele Iohannis se afla sambata, 11 mai, la Iasi, unde participa la mai multe evenimente, printre care se numara lansarea cartii sale, dar si mitingul PNL care va avea loc in centrul orasului.

Klaus Iohannis, despre summitul de la Sibiu: Atunci am invatat un lucru important, ca Romania conteaza in Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata, in discursul sustinut la mitingul PNL de la Iasi, despre Summitul UE care a avut loc pe 9 mai la Sibiu. Seful statului le-a dat asigurari celor prezenti la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )