Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marian Oprisan ii da replica lui Klaus Iohannis: Presedintele face o eroare

Antena3 Antena3,
Marian Oprisan ii da replica lui Klaus Iohannis: Presedintele face o eroare

Direct vizat de atacul presedintelui, Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judeten Vrancea, i-a dat replica lui Klaus Iohannis in direct la Antena 3. Oprisn il atentioneaza pe Iohnnis ca si. continuă pe Antena3

Marian Oprisan ii multumeste Vioricai Dancila pentru Ordonanta privind alegerea sefilor de CJ prin vot uninominal: Revenim la normalitate

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, Marian Oprisan, multumeste Guvernului si premierului Viorica Dancila pentru Ordonanta de Urgenta prin care presedintii de consilii judetene vor fi alesi din nou prin votul direct al cetatenilor, nu prin votul consilierilor judeteni, cum este acum. Oprisan sustine ca prin introducerea votului uninominal se revine la normalitate, iar presedintii consiliilor judetene se intorc la cetateni.

Baronul PSD Marian Oprisan, multumiri pentru Viorica Dancila: Revenim la normalitate! Presedintii consiliilor judetene se intorc la cetateni

Marian Oprisan, baron PSD de Vrancea si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a multumit Guvernului si premierului Viorica Dancila pentru Ordonanta de Urgenta prin care presedintii de consilii.

Trucaj in presa din Ungaria: cum a fost realizata poza in care Klaus Iohannis pare ca se saruta cu Juncker

Presa din Ungaria a difuzat, duminica seara, o imagine in care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pare ca se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Fotografia cu presedintele Klaus Iohannis, care se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a fost difuzata de o televiziunie apropiata partidului Fidesz, condus [] .

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step. Ce le-a spus presedintele copiilor

De Ziua Copilului, Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step din Capitala. Copii i-au oferit cadou o pisica facuta de ei din materiale reciclabile, iar presedintele Romaniei a spus ca ii place foarte mult copiii si cum reactioneaza elevii de la unitatea de invatamant pe care a vizitat-o. Iohannis a adaugat ca ii plac [] .

Papa Francisc in Romania: Ce cadouri i-a oferit presedintele Klaus Iohannis

Oua incondeiate din Bucovina, o scoarta din Oltenia, o minge si un tricou cu autograful lui Gheorghe Hagi si o pagaie a lui Ivan Patzaichin se numara printre cadourile oferite, vineri, de presedintele Klaus Iohannis Suveranului Pontif.

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc va oficia Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici.

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc a beatificat sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PROPUNERILE DE REMANIERE: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pentru a gasi cele mai bune solutii pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justitie din 26 mai. Iohannis a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa ce a avut loc, ieri, la Palatul Cotroceni: 6,5 milioane de romani au raspuns cu DA la fiecare intrebare. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ce a decis poporul. Am decis sa chem partidele la consultari pe aceasta tema si ne vom intalni marti si miercuri.

KLAUS IOHANNIS: PSD si ALDE obstructioneaza justitia

Presedintele Klaus Iohannis considera ca votul dat luni, in Senat, cu privire la cererea de incuviintare a urmarii penale in cazul presedintelui Senatului reprezinta un act de crasa sfidare a romanilor care si-au exprimat votul la referendum, punctand ca PSD si ALDE continua sa obstructioneze Justitia, facand scut in jurul lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-l scapa de urmarirea penala.

KLAUS IOHANNIS: Strategiile pentru prevenirea efectelor fenomenelor meteo extreme - urgente

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in contextul tragediei din judetul Prahova, unde patru copii au fost luati de o viitura, ca este nevoie de elaborarea unor strategii pentru prevenirea efectele fenomenelor meteo extreme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )