Libnet.ro
UNICEF

18:46

Klaus Iohannis se intalneste miercuri la Cotroceni cu ministrul Justitiei si Ludovic Orban. Catalin Predoiu va anunta modificarile la Legile Justitiei

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis se intalneste miercuri la Cotroceni cu ministrul Justitiei si Ludovic Orban. Catalin Predoiu va anunta modificarile la Legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni o intalnire cu ministrul Justitiei Catalin Predoiu si premierul Ludovic Orban, transmite Administratia Prezidentiala. Catalin Predoiu va anunta tot miercuri, de la ora 19. 00, modificarile propuse la Legile Justitiei. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, sedinta cu Orban si Predoiu la Cotroceni, in contextul propunerilor de modificare a Legilor Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni miercuri cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, anunta Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la ora 13,00 la Palatul.

Modificarile propuse la Legile Justitiei vor fi anuntate miercuri. Klaus Iohannis afirma ca acestea au fost ciuntite de PSD si trebuie corectate

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, va organiza, miercuri, o conferinta de presa, la sediul Ministerului Justitiei, in care va prezenta care sunt modificarile propuse pentru Legile Justitiei. Este vorba.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa alegerile locale care au avut loc duminica.

Legea promulgata azi de Klaus Iohannis. Milioane de lei vor fi redistribuite

In iunie la Camera Deputatilor era depus un proiect de lege ce trebuia sa aprobe Ordonanta de Urgenta a Guvernului. Aceste acte normative au fost emise in contextul situatiei determinate de raspandirea coronavirusului. Astazi Klaus Iohannis a promulgat forma finala a acestui proiect. Legea promulgata azi de Klaus Iohannis Noua lege promulgata de Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis, anunt categoric. Ce se intampla acum cu PSD

Luni seara, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale si a proclamat victoria PNL, pe care il numeste cel mai rapid partid din Romania. Ce se intampla acum cu PSD. Anuntul categoric facut de Klaus Iohannis Klaus Iohannis a cerut eliminarea PSD din politica pentru ca Romania sa se modernizeze. Potrivit presedintelui, ultima .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fara sotia lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a venit astazi la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. El a mers insa fara sotia sa, Carmen Iohannis, care voteaza la Sibiu. Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Capitala. De altfel, cei doi nu au mai aparut impreuna de mai bine de un .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

KLAUS IOHANNIS Rezultatul alegerilor locale - un vot de blam la adresa PSD

Rezultatul alegerilor locale contureaza o noua realitate politica, in care PNL si USR-PLUS devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis.

PSD, mesaj ironic pentru Klaus Iohannis: Mult succes in lupta cu USR

Social-democratii sustin ca seful PNL, Klaus Iohannis, a iesit la televizor ca sa justifice esecul major al partidului sau la locale: Mult succes, domnule Iohannis, in lupta cu USR! PSD va merge pe drumul sau, au transmis reprezentantii PSD, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )