Libnet.ro
UNICEF

12:15

KLAUS IOHANNIS Rezultatul alegerilor locale - un vot de blam la adresa PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS Rezultatul alegerilor locale - un vot de blam la adresa PSD

Rezultatul alegerilor locale contureaza o noua realitate politica, in care PNL si USR-PLUS devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Firea contesta si ea rezultatul alegerilor locale

Gabriela Firea contesta si ea rezultatul alegerilor locale de duminica, sugerand ca rezultatul n-a .

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina luni de la ora 18. 00 o declaratie de presa la Palatul Victoria. Seful Statului este asteptat sa vorbeasca cel mai probabil despre rezultatul alegerilor locale in tara.

What is next sau cum sa citim rezultatul alegerilor locale prin ceata declaratiilor politicienilor?

Votul e adesea pasiune, rareori ratiune. Cel de ieri a fost un amestec destul de echilibrat de ratiune si pasiune. Schimbarea este combustibilul democratiei, dar, ca orice combustibil, arde. Ieri i-a ars atat pe cei care au umplut spatiul dintre romani cu venin, ca Firea, unul dintre cei mai abjecti exponenti ai noului PSD, pe Oprisan, dar si pe cativa mai vechi, care nu au avut intelepciunea sa se retraga la timp. Unii din cei vechi sunt oameni cu rezultate foarte bune Scripcaru) si bune Robu) in orasele gestionate, dar valul schimbarii, adesea pasional, nu iarta*.

Klaus Iohannis: Romanii au dat un vot de blam la adresa minciunii, dezinformarii, stagnarii si incompetentei ridicate timp de decenii la nivelul de politici de stat de catre PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatele alegerilor locale marcheaza o victorie a Dreptei politice. Votul dat duminica de romani a mai fost unul pentru seriozitate si pentru o directie.

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a.

Cati bani a costat rochia lui Carmen Iohannis, cu care s-a imbracat in ziua Alegerilor Locale. Sotia presedintelui i-a uimit pe toti

Klaus Iohannis nu a mers impreuna cu sotia Carmen Iohannis la vot, in ziua alegerilor locale. Aceasta a votat in Sibiu, la cateva ore dupa ce seful statului a votat la Bucuresti. A venit singura, nu a dat declaratii, dar tinuta sa a facut furori. Carmen Iohannis, singura la vot, in Sibiu. Nu a facut .

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

Klaus Iohannis, la vot: E important sa ne uitam bine la candidati

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, in jurul orei 9. 35, la liceul Jean Monnet, din Capitala si i-a indemnat pe toti romanii sa mearga la urne.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,322 seconds )