Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis se intalneste cu viitorul presedinte al Consiliului European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis se intalneste cu viitorul presedinte al Consiliului European

Presedintele Romaniei se intalneste miercuri, la Palatul Cotrocei, cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Maia Sandu, mesaj dupa victoria lui Klaus Iohannis: Felicitari, domnule Presedinte! Felicitari, dragi romani

Printre personalitatile politice care l-au felicitat pe Klaus Iohannis s-a numarat si fostul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj adresat romanilor si marelui castig.

Viitorul sef al Consiliului European vine, miercuri, la Bucuresti: Charles Michel va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Charles Michel, care il va inlocui pe Donald Tusk la sefia Consiliului European si vine in Bucuresti ca parte dintr-un.

Klaus Iohannis a votat. Cine l-a insotit pe presedintele Romaniei la sectia de votare

Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, la sectia de votare, pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful statului si-a exprimat optiunea cu privire la viitorul presedinte al Romaniei, iar la iesirea din sectie a zambit si a parut increzator in sansele pe care le are pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis .

Exit Poll. Primele rezultate oficiale la alegerile prezidentiale. Ce diferenta este intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Romanii isi aleg presedintele pe data de 24 noiembrie 2019. Alegerile prezidentiale pentru al doilea tur in diaspora au inceput vineri, 22 noiembrie. Conform datelor de tip Exit Poll, la ora 15:00 se inregistra o diferenta de peste 20 % procente intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale. Diferenta este una uriasa si este pentru .

Presedintele Comisiei Europene, mesaj pentru Klaus Iohannis: Felicitari! Stiu ca pot conta pe rolul activ al Romaniei

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte al Romaniei. Felicitari, Klaus Iohannis pentru.

Presedintele Ucrainei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegere: Astept intensificarea dialogului bilateral in beneficiul tarilor noastre si al regiunii

Presedintele Ucrainei,Vladimir Zelenski, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte. Sincere felicitari Presedintelui Romaniei Klaus.

Klaus Iohannis va conduce miercuri o sedinta a CSAT

O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) va avea loc, miercuri, fiind condusa de presedintele Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi se afla, intre altele, avizarea numirii in functia de Sef al Statului Major al Apararii si propunerile de rectificare a bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, pe anul 2019.

Klaus Iohannis a convocat CSAT. Pe ordinea de zi: rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, la doar o zi dupa realegere, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), la care va fi discutata propunerea de rectificare bugetara, printre altele.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis conduce in continuare cursa prezidentiala. Viorica Dancila, la mare distanta de presedinte (VIDEO)

Klaus Iohannis continua sa o conduca pe Viorica Dancila in finala prezidentialelor, explica surse politice, potrivit voturilor exprimate pana in ora 15:00 datele colectate pana la ora 13:30). Presedintele.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis este marele castigator, in voturile inregistrate pana in 13.30: Distanta dintre presedinte si Dancila a depasit 20 de procente

Klaus Iohannis este creditat cu 62% dintre voturile exprimate pana in ora 13:30, in timp ce Viorica Dancila are doar 38%, dupa cum arata datele institutelor de sondare, potrivit unor surse.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )