Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii. Cine seamana vant, culege furtuna Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminica, mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, precizand ca rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero. De partea.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Florin Citu, anunt devastator despre deficitul bugetar: De cand stia Eugen Teodorovici ca nu se incadra in buget

Noul ministru de Finante, Florin Citu, sustine ca predecesorul sau, Eugen Teodorovici, fusese avertizat inca din primavara asupra riscului depasirii deficitului bugetar. Citu sustine ca pesedistii au preferat insa sa ascunda acest pericol.

Prima reactie a lui Eugen Teodorovici, dupa ce motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla impotriva ministrului de Finante a trecut.

Florin Citu, dupa citirea motiunii simple: Mi se imputa costuri imaginare

Senatorii dezbat si voteaza astazi prima motiune simpla depusa impotriva unui ministru al Cabinetului Orban. Social democratii ii reproseaza ministrului Finantelor Florin Citu declaratiile iresponsabile, care au dus la deprecierea brusca si masiva a leului.

Motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut. Parlamentul cere demiterea acestuia

Senatorii au aprobat astazi prima motiune simpla depusa impotriva unui ministru al Cabinetului Orban. Social democratii i-au reprosat ministrului Finantelor, Florin Citu, declaratiile iresponsabile, care au dus la deprecierea brusca si masiva a leului.

Motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut. Senatul cere demiterea acestuia

Senatorii au aprobat astazi prima motiune simpla depusa impotriva unui ministru al Cabinetului Orban. Social democratii i-au reprosat ministrului Finantelor, Florin Citu, declaratiile iresponsabile, care au dus la deprecierea brusca si masiva a leului.

Florin Citu: Eugen Teodorovici stia inca din aprilie 2019 ca deficitul bugetar va ajunge la 4% din PIB

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici a fost avertizat inca din aprilie ca deficitul bugetar va ajunge la 4% din PIB in acest an, insa nu a luat nicio masura, a anuntat, luni, actualul sef de la Finante, Florin Citu, intr-o conferinta de.

Florin Citu, anunt despre demisie, dupa ce motiunea simpla impotriva sa a trecut la Senat

Florin Citu a precizat ca nu va demisiona, dupa ce motiunea simpla impotriva sa a fost votata la Senat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )