Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis, intalnire cu Ursula von der Leyen. Vrea o femeie pentru functia de comisar european

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, intalnire cu Ursula von der Leyen. Vrea o femeie pentru functia de comisar european

Viitorul comisar european trebuie sa fie o persoana integra, care are cunostintele necesare pentru acest post, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la. continuă pe Antena3

VIDEO Iohannis, despre comisarul european: Von der Leyen este foarte ingrijorata. Sper sa gasim solutii isi doreste foarte mult sa desemnam o femeie

Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca s-a intalnit cu presedintele-ales al Comisiei Europene, seful statului afirmand ca Ursula von der Leyen este foarte ingrijorata de situatia comisarului din partea Romaniei. isi doreste foarte mult sa desemnam o doamna la Transporturi, a spus presedintele, potrivit Mediafax.

Iohannis, despre comisarul european: ii voi spune Ursulei von der Leyen ca nu pot sa accept ca un guvern demis sa faca o propunere care sa fie si acceptata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, ca Guvernul Dancila nu poate face o nominalizare pentru comisarul european, deoarece a fost demis, precizand ca acest lucru i-l va spune si presedintei alese a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Haos cu propunerile de eurocomisar. Parlamentul European preconizeaza sa amane cu o luna intrarea in functie a Comisiei von der Leyen

Parlamentul European este pregatit sa permita intrarea in functie a noii Comisii Europene a Ursulei von der Leyen la 1 decembrie - cu o luna mai tarziu decat s-a prevazut -, in contextul in care trei tari - Romania, Franta si Ungaria - urmeaza sa propuna candidati in noua CE, a anuntat miercuri un purtator de cuvant al PE, relateaza AFP.

intalnire de maxima importanta pentru Klaus Iohannis. Agenda presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxel.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Klaus Iohannis, gafa de zile mari la Bruxelles. Presedintele Romaniei s-a incurcat in declaratii

Klaus Iohannis calca stramb! Acesta a gafat in timpul discursului prezentat inainte de reuniunea Consiliului European. Ce a putut sa spuna presedintele Romaniei si cum a ajuns aproape de un scandal diplomatic cu presedintia franceza? Klaus Iohannis, gafa monumentala la Bruxelles Presedintele Romaniei a facut o gafa uriasa chiar inainte de reuniunea Consiliului European. Klaus .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles. Presedintele s-a incurcat in presedintiile Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a confundat, intr-un discurs sustinut in fata jurnalistilor la Bruxelles, Presedintia finlandeza a Consiliului UE cu cea a Frantei. Gafa consta in faptul ca Iohannis a spus.

KLAUS IOHANNIS: Viitorul buget al UE ar trebui sa fie unul corespunzator

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca viitorul buget multianual al Uniunii Europene ar trebui sa fie unul corespunzator, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )