Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles. Presedintele s-a incurcat in presedintiile Consiliului UE

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles. Presedintele s-a incurcat in presedintiile Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a confundat, intr-un discurs sustinut in fata jurnalistilor la Bruxelles, Presedintia finlandeza a Consiliului UE cu cea a Frantei. Gafa consta in faptul ca Iohannis a spus. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, gafa de zile mari la Bruxelles. Presedintele Romaniei s-a incurcat in declaratii

Klaus Iohannis calca stramb! Acesta a gafat in timpul discursului prezentat inainte de reuniunea Consiliului European. Ce a putut sa spuna presedintele Romaniei si cum a ajuns aproape de un scandal diplomatic cu presedintia franceza? Klaus Iohannis, gafa monumentala la Bruxelles Presedintele Romaniei a facut o gafa uriasa chiar inainte de reuniunea Consiliului European. Klaus .

Klaus Iohannis, declaratii de la Bruxelles: Portofoliul dat Romaniei ramane valabil

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de la Bruxelles, inaintea sedinteiConsiliului European. Principalele declaratii facute de presedinte: - Sunt optimist sa aprobam acordul, sa.

intalnire de maxima importanta pentru Klaus Iohannis. Agenda presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxel.

Klaus Iohannis va pleda pentru un Brexit ordonat la summitul UE de la Bruxelles, ultimul, teoretic, inainte de retragerea Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, care ar urma sa fie, teoretic, ultima inaintea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, in 31 octombrie. in cadrul summitului, Klaus Iohannis va continua sa sustina o retragere ordonata din UE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. La Bruxelles au loc miercuri negocieri-maraton in incercarea de a se ajunge la un compromis inaintea summitului care incepe joi.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, 17 octombrie, si vineri, 18 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Discutiile se vor axa pe viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, ultimele evolutii in procesul privind retragerea Marii Britanii din UE si urmatorul ciclu institutional la nivel european.

Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 17-18 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Discutiile se vor axa pe viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, ultimele evolutii in procesul privind retragerea Marii Britanii din UE si urmatorul ciclu institutional la nivel european.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, de la Bruxelles: Care sunt principalele subiecte aflate pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European. Pe agenda discutiilor se afla ultimele evolutii referitoare la procesul de retragere a Marii Britanii din.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Daca se ramane pe acest acord, romanii sunt foarte bine protejati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Bruxelles, ca, in perspectiva Brexit-ului, romanii vor fi foarte bine protejati prin noul acord la care au ajuns Uniunea Europeana si Marea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )