Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, gafa de zile mari la Bruxelles. Presedintele Romaniei s-a incurcat in declaratii

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, gafa de zile mari la Bruxelles. Presedintele Romaniei s-a incurcat in declaratii

Klaus Iohannis calca stramb! Acesta a gafat in timpul discursului prezentat inainte de reuniunea Consiliului European. Ce a putut sa spuna presedintele Romaniei si cum a ajuns aproape de un scandal diplomatic cu presedintia franceza? Klaus Iohannis, gafa monumentala la Bruxelles Presedintele Romaniei a facut o gafa uriasa chiar inainte de reuniunea Consiliului European. Klaus . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, declaratii de la Bruxelles: Portofoliul dat Romaniei ramane valabil

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de la Bruxelles, inaintea sedinteiConsiliului European. Principalele declaratii facute de presedinte: - Sunt optimist sa aprobam acordul, sa.

P Klaus Iohannis dezvaluie planul de reconstruire a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca el si liberalii sunt in razboi cu PSD, iar marea schimbare in Romania se va produce doar atunci cand romanii voteaza PNL. Noi vom pune un guvern care va lucra pentru romani, nu impotriva lor, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis - asteptat sa anunte numele premierului

Presedintele Klaus iohannis este asteptat sa anunte, marti, numele premierului, care va avea termen 10 zile pentru a merge cu lista Guvernului in Parlament.

Klaus Iohannis, noi consultari cu partidele parlamentare. Presedintele va anunta, marti, numele noului prim-ministru

Klaus Iohannis va avea o noua runda de consultari cu liderii partidelor, luni si marti, la Palatul Controceni. Marti, Iohannis este asteptat sa anunte si numele viitorului prim-ministru, cel mai probabil.

Klaus Iohannis va pleda pentru un Brexit ordonat la summitul UE de la Bruxelles, ultimul, teoretic, inainte de retragerea Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, care ar urma sa fie, teoretic, ultima inaintea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, in 31 octombrie. in cadrul summitului, Klaus Iohannis va continua sa sustina o retragere ordonata din UE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. La Bruxelles au loc miercuri negocieri-maraton in incercarea de a se ajunge la un compromis inaintea summitului care incepe joi.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, 17 octombrie, si vineri, 18 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Discutiile se vor axa pe viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, ultimele evolutii in procesul privind retragerea Marii Britanii din UE si urmatorul ciclu institutional la nivel european.

Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 17-18 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Discutiile se vor axa pe viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, ultimele evolutii in procesul privind retragerea Marii Britanii din UE si urmatorul ciclu institutional la nivel european.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, de la Bruxelles: Care sunt principalele subiecte aflate pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European. Pe agenda discutiilor se afla ultimele evolutii referitoare la procesul de retragere a Marii Britanii din.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Klaus Iohannis: Un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european. O sa ma opun ferm la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european, in contextul in care nu va avea niciun rol in viitoarea Comisie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )