Libnet.ro
UNICEF

23:15

Klaus Iohannis intervine in cazul Caracal: Am cerut unui consilier sa o primeasca pe doamna Melencu (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis intervine in cazul Caracal: Am cerut unui consilier sa o primeasca pe doamna Melencu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca mama Luiziei Melencu, una dintre fetele rapite la Caracal, va fi primita la Palatul Cotroceni. intrebat daca a cerut o. continuă pe B1

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Iohannis se implica in cazul Caracal. Mama Luizei, chemata la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul C.

Klaus Iohannis: Am solicitat o intalnire cu familia Luizei Melencu la Palatul Cotroceni. Se va intampla vineri

Klaus Iohannis a spus, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni,ca a fost informat deDIICOT de faptul ca a fost descoperitun alt suspect in cazul Caracal. De.

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre Brexit. Ce ar trebui sa faca romanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile cetatenilor romani vor fi protejate si in cazul unui Brexit cu acord, dar si fara. Noi suntem de parere ca, de departe, cea mai buna .

Incredibil! Cine este tanarul care i-a cerut lui Klaus Iohannis sa faca un selfie cu el

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitala. Citeste si: Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a.

Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a cerut sa apara intr-un selfie alaturi de Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet, sectia la care, prin traditie, sunt asteptati reprezentanti importanti ai clasei politice. Iohannis a fost asteptat de.

Cazul Caracal, rasturnare de situatie. Ce se intampla cu procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca

Romanii sunt uluiti de rezolvarea cazului Caracal care se face intarziata pe cat posibil. Ce se intampla acum cu unul din pricipalii vinovati, procurorul care nu i-a lasate pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal: Ce se intampla cu procurorul ? Cauzl Caracal este departe de a-si gasi rezolvarea. Procurorul care .

Cazul Caracal. Ce a facut familia Alexandrei Macesanu, la patru luni de la disparitia tinerei. Lovitura grea pentru Gheorghe Dinca si fiica lui

Alexandru Cumpanasu continua sa se implice in cazul Caracal, asa cum a promis dupa ce a pierdut rusinos in primul tur al alegerilor prezidentiale. Acesta a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele lui Gheorghe Dinca si al fiicei lui, iar Parchetul General l-ar fi anutat ca a trimis plangerea catre DIICOT. Cazul .

DIICOT anunta ca ancheta in cazul Caracal va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an

Procurorul-sef interimar al DIICOT, Giorgiana Hosu, a anuntat, miercuri, ca ancheta in cazul Caracal va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an. Procurorii DIICOT nu au ignorat nici o ipoteza de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )