Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, intrebat despre disputele din coalitie: Nu e ca la armata, unul comanda si toti executa. Este absolut normal sa existe opinii, poate foarte diferite

B1 B1,
Klaus Iohannis, intrebat despre disputele din coalitie: Nu e ca la armata, unul comanda si toti executa. Este absolut normal sa existe opinii, poate foarte diferite

Intrebat despre unele dispute intre partenerii de guvernare, presedintele Klaus Iohannis a precizat marti seara ca toate acestea nu sunt neintelegeri in sanul coalitii, ci discutii in urma carora se ajunge. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre disputele din interiorul coalitiei: Nu fac bine aceste declaratii polemice. in momentul in care am hotarat sa guvernam Romania, trebuie sa fim seriosi (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca declaratiile polemice din interiorul coalitiei de guvernare nu sunt binevenite si sustine ca daca exista opinii diferite intre partenerii de guvernare cu privire la anumite.

VIDEO Klaus Iohannis: Bugetul pe 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri Vaccinarea in masa, singura solutie pentru a ne reintoarce la normalitate

Bugetul pentru anul 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, in prima conferinta de presa din acest an. Seful statului a subliniat ca, tot in acest an, este obligatoriu sa inceapa un proces de resetare a statului care sa puna in centru accesul cetateanului la servicii si informatii publice.

Iohannis, despre disputele intre PNL si USR-PLUS: intr-o coalitie nu e ca la armata, unul comanda si toti se executa

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca in coalitia de guvernare nu este vorba despre dispute, ci despre discutii. intr-o coalitie nu e ca la armata, unul comanda si toti se executa, a adaugat el.

Klaus Iohannis, despre scandalul schimbarii directorilor din mii de scoli: Banuiesc ca undeva, prin vara vom avea primul val de concursuri pentru aceste functii de conducere

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat martis eara in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Cotroceni cum comenteaza schimbarea din functie a mii de directori. Seful statului a apreciat ca aceasta.

Klaus Iohannis: Numirea directorilor de scoli si licee - o actiune facuta de azi pe maine

Klaus Iohannis a fost intrebat, marti, la conferinta de presa de la Cotroceni, de reporterul Antena 3 Vasile Marcu, daca este la curent cu schimbarile de directori de scoli si licee din toata tara si ce parere are despre scandalul pe care acestea le-au produs.

Klaus Iohannis: Primarii vor amenaja centrele de vaccinare si se vor deconta de catre Guvern aceste cheltuieli

Intrebat despre disputa dintre primari si Ministerul Sanatatii privind alocarea fondurilor necesare pentru infiintarea centrelor de vaccinare, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca acestea sunt probleme.

Iohannis, despre situatia din SUA: Democratia americana este foarte solida si va trece de aceasta etapa Este trist ce s-a intamplat la Capitoliu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat in timpul conferintei de presa de marti evenimentele petrecute in SUA, in urma cu cateva zile. Mai mult decat atat, Ioahhnis a fost intrebat si ce pretentii are de la.

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public in data de 15 ianuarie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, 12 ianuarie, seful statului a fost intrebat cand se va imuniza impotriva noului coronavirus. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va imuniza in data de 15.

Klaus Iohannis, despre situatia lui Costel Alexe: Daca va fi cercetat penal, atunci, cu siguranta, m-as astepta cel putin sa se autosuspende din functiile pe care le detina

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, marti seara, in cadrul primei conferinte de presa din acest an, despre situatia lui Costel Alexe, care este acuzat de procurorii anticoruptie de luare de mita.

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina public vineri. Ce spune despre certificatele de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Palatul Cotroceni, ca se va vaccina anti-COVID-19 pu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )