Libnet.ro
UNICEF

22:15

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina public vineri. Ce spune despre certificatele de vaccinare

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina public vineri. Ce spune despre certificatele de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Palatul Cotroceni, ca se va vaccina anti-COVID-19 pu. continuă pe România Liberă

IOHANNIS: Ma voi vaccina public vineri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi, la Palatul Cotroceni, ca se va vaccina anti-COVID-19, public, vineri.

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti, de la ora 18.00, o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a transmis Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa marti, la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Desi nu au fost furnizate detalii despre subiectele pe care le.

Presedintele Klaus Iohannis sustine prima conferinta de presa din acest an

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a transmis Administratia Prezidentiala.

Iohannis anunta ca se va vaccina public impotriva COVID, vineri Campania de vaccinare a fost pana acum un succes

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, pentru a marca debutul etapei a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, el se va vaccina public, vineri.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public in data de 15 ianuarie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, 12 ianuarie, seful statului a fost intrebat cand se va imuniza impotriva noului coronavirus. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va imuniza in data de 15.

Klaus Iohannis: Trebuie sa stopam pandemia si asta tine de reusita campaniei de vaccinare. Ma voi vaccina pe 15 ianuarie. Ideea unui certificat de vaccinare nu mi se pare una buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat astfel ca se va vaccina anti-COVID-19, vineri, 15 ianuarie, in prima zi a celei de-a doua etape.

Klaus Iohannis, intrebat despre disputele din coalitie: Nu e ca la armata, unul comanda si toti executa. Este absolut normal sa existe opinii, poate foarte diferite

Intrebat despre unele dispute intre partenerii de guvernare, presedintele Klaus Iohannis a precizat marti seara ca toate acestea nu sunt neintelegeri in sanul coalitii, ci discutii in urma carora se ajunge.

Klaus Iohannis, despre campania de informare privind vaccinarea impotriva COVID-19: Trebuie promovata mult mai intens. Motoarele necesita inca foarte multa turare

Presedintele Klaus Iohannis a declatrat marti seara ca in prezent campania de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19 ar trebui a s edesfasoare mult mai intens. Seful statului a apreciat ca in ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )