Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: intr-o lume afectata tot mai mult de schimbarile climatice cauzate de poluare, protejarea mediului inconjurator devine obligatia si responsabilitatea noastra, a tuturor (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: intr-o lume afectata tot mai mult de schimbarile climatice cauzate de poluare, protejarea mediului inconjurator devine obligatia si responsabilitatea noastra, a tuturor (FOTO)

Cu ocazia celebrariii Zilei Mondiale fara Masini, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj in care indeamna la o mai multa atentie asupra protejarii mediului aratand ca traim intr-o lume tot mai. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis face un apel la populatie: Protejarea mediului inconjurator devine obligatia si responsabilitatea noastra, a tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel la protejarea mediului, intr-un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale Fara Masini. intr-o lume afectata tot mai mult de schimbarile climatice cauzate de poluare,.

Klaus Iohannis: Fara mine si prezenta mea, PSD chiar ar fi reusit sa distruga justitia, sa acapareze intreaga Romanie, o catastrofa pentru multe generatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a depus vineri oficial la Biroul Electoral Central candidatura pentru alegerile prezidentiale. Acesta a anuntat ca a strans nu mai putin de 2,2 milioane de semnaturi de.

Ceremonie de prestigiu la Palatul Cotroceni. Trei figuri de marca din cultura romana, decorate de catre presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, spre deosebire de artisti, ultimele guvernari au propus romanilor programe iluzorii de finantare a investitiilor in cultura si patrimoniu, ceea ce a condus la si mai.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

Cum l-a atacat Dan Barna pe Klaus Iohannis dupa ce si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Liderul USR Dan Barna si-a depus vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru Cotroceni, dupa ce a reusit sa stranga aproape 400. 000 de semnaturi. Barna e convins ca va ajunge in finala pentru Cotroceni si l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a fost un pompier pentru momentele in care casa lua foc si se prabusea.

Surse: Luminita Odobescu a jucat la doua capete: i-a spus Vioricai Dancila ca a votat impotriva Codrutei Kovesi, iar lui Klaus Iohannis ca e pro-Kovesi

Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei pe langa UE, i-a transmis premierului Viorica Dancila ca a votat impotriva Laurei Codruta Kovesi in Consiliul UE, asa cum i-a cerut Guvernul, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Pe de alta parte, inainte de vot, Odobescu i-a promis presedintelui Klaus Iohannis, la telefon, ca va fi de partea fostei sefe DNA. Nu e prima data cand Luminita Odobescu e duplicitara.

Klaus Iohannis, apel pentru protejarea mediului

Presedintele Klaus Iohannis a trasmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale fara masini, afir.

Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest.

Klaus Iohannis, ironii acide la adresa social-democratilor: Au realizat mii de kilometri de autostrada cu creionul

Presedinte Klaus Iohannis a tinut un discurs, sambata, laCentrul Multifunctional Craiova la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest). Acesta a criticat in termeni duriguvernarea.

Klaus Iohannis: Dupa ce trece motiunea, discutam altfel!

Klaus Iohannis este informat in permanenta despre fiecare miscare pe care liderii PNL o fac. Seful statului a recunoscut ca stie totul despre stadiul motiunii de cenzura care se negociaza de cateva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )