Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis, apel pentru protejarea mediului

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, apel pentru protejarea mediului

Presedintele Klaus Iohannis a trasmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale fara masini, afir. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest.

Presedintele Klaus Iohannis face un apel la populatie: Protejarea mediului inconjurator devine obligatia si responsabilitatea noastra, a tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel la protejarea mediului, intr-un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale Fara Masini. intr-o lume afectata tot mai mult de schimbarile climatice cauzate de poluare,.

Klaus Iohannis: intr-o lume afectata tot mai mult de schimbarile climatice cauzate de poluare, protejarea mediului inconjurator devine obligatia si responsabilitatea noastra, a tuturor (FOTO)

Cu ocazia celebrariii Zilei Mondiale fara Masini, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj in care indeamna la o mai multa atentie asupra protejarii mediului aratand ca traim intr-o lume tot mai.

Judecatorul Corneliu Ion-Tudoran, eliberat din functie de Klaus Iohannis. Presedintele a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti a lui Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

Surse: Luminita Odobescu a jucat la doua capete: i-a spus Vioricai Dancila ca a votat impotriva Codrutei Kovesi, iar lui Klaus Iohannis ca e pro-Kovesi

Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei pe langa UE, i-a transmis premierului Viorica Dancila ca a votat impotriva Laurei Codruta Kovesi in Consiliul UE, asa cum i-a cerut Guvernul, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Pe de alta parte, inainte de vot, Odobescu i-a promis presedintelui Klaus Iohannis, la telefon, ca va fi de partea fostei sefe DNA. Nu e prima data cand Luminita Odobescu e duplicitara.

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - VIDEO

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - asta a raspuns seful statului atunci cand a fost intrebat daca a sunat-o pe Luminita Odobescu pentru a ii cere sa voteze in favoarea Laurei.

Rares Bogdan a spus ADEVARUL: De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis la BEC

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale, ca a strans peste 2. 00 de semnaturi si ca isi doreste o Romanie normala pentru toti cetatenii.

Klaus Iohannis: Pot sa confirm ca am comunicat doamnei ambasador Odobescu opinia mea, ca eu, presedintele Romaniei, sunt pentru doamna Kovesi in fruntea Parchetului European (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat vineri ca a vorbit cu ambasadorul Romaniei pe langa Uniunea Europeana, Luminita Odobescu, pentru a ii comunica felul in care el ar vrea sa voteze in sedinta COREPER pr.

Klaus Iohannis: Fara mine si prezenta mea, PSD chiar ar fi reusit sa distruga justitia, sa acapareze intreaga Romanie, o catastrofa pentru multe generatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a depus vineri oficial la Biroul Electoral Central candidatura pentru alegerile prezidentiale. Acesta a anuntat ca a strans nu mai putin de 2,2 milioane de semnaturi de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )